kennismaken met team Aventel

Aventel is gespecialiseerd in telecom-oplossingen en IT-infrastructuur voor het MKB in Nederland. Als telecomspecialist bieden wij, samen met onze vaste IT-partners, een complete ICT-werkplek met focus op eenvoud, flexibiliteit en een uitstekende service. Dit doen we vanuit onze bedrijfslocatie in Haarlem.

Wie zijn wij

Een team van enthousiaste medewerkers en ervaren technici, in samenwerking met gerenommeerde leveranciers. Wij beheren op dit moment voor circa 1.500 bedrijven in Nederland de dataverbindingen en de vaste- en mobiele- telefonieomgeving.

Waar komen wij vandaan

Aventel BV is in 2009 opgericht door Martien den Hollander en Steven Schrier als afsplitsing van Flexi Phone BV. Flexi Phone BV is sinds 1997 een leverancier van mobiele telefonie en telefooncentrales als KPN partner in de regio Kennemerland. Aventel BV heeft zich vanaf de start als doel gesteld om zich te specialiseren in “nieuwe telecom” diensten zoals Hosted VoIP en dataverbindingen voor het MKB in Nederland. Na de overname van Flexi Phone BV in 2014 zijn de bedrijven samengevoegd en bieden wij een compleet en geïntegreerd pakket aan ICT diensten.

Onze missie

Het midden- en kleinbedrijf in Nederland beter laten presteren door één op maat gemaakte oplossing met een uniek serviceconcept.

Kom jij ons team versterken?

De drijvende kracht achter Aventel is ons hechte team van professionals. Samen zorgen wij er voor dat onze klanten de beschikking krijgen over de best denkbare telecom-oplossingen. Aventel is gevestigd in Haarlem. De sfeer op ons kantoor is informeel, maar wel professioneel. Hieronder vind je de openstaande vacatures. Staat er geen vacature voor je tussen? Stuur dan een e-mail naar info@aventel.nl

Vacatures
Bekijk het overzicht met vacatures op onze vacature­pagina.

Het team van Aventel

Steven Schrier

Telecom specialist |
Algemeen directeur

steven@aventel.nl
LinkedIn profiel

Meer over Steven >

Martien den Hollander

Telecom specialist |
Financieel directeur

martien@aventel.nl
LinkedIn profiel

Meer over Martien >

Sebastiaan Bouman

Telecom specialist |
Operationeel directeur

sebastiaan@aventel.nl
LinkedIn profiel

Meer over Sebastiaan >

André van der Panne

Telecom specialist

andre@aventel.nl
LinkedIn profiel

Meer over André >

Ridwan Djanam

Telecom Specialist

ridwan@aventel.nl
LinkedIn profiel

Meer over Ridwan >

Esther Henebiens

Mobiele telefonie specialist

LinkedIn profiel

Meer over Esther >

Silvia Kroon

Mobiele telefonie specialist

LinkedIn profiel

Meer over Silvia >

Alice Scheerder

Mobiele telefonie specialist

LinkedIn profiel

Meer over Alice >

Marco van Riessen

Senior telecom engineer

LinkedIn profiel

Meer over Marco >

Harry Bos

Senior telecom engineer

LinkedIn profiel

Meer over Harry >

Richard Sluijk

Senior telecom engineer

LinkedIn profiel

Meer over Richard >

Peter Lutke

Senior telecom engineer

LinkedIn profiel

Meer over Peter >

Milan Mazurel

Telecom engineer

LinkedIn profiel

Meer over Milan >

Dennis van Ginkel

Junior Telecom Engineer

LinkedIn profiel

Meer over Dennis >

Frédérique Fuhrop

Telefoniste AAS
 

Meer over Frédérique >

Onze kernwaardes:

Focus
Aventel richt zich op het optimaliseren van de operationele processen. Door efficiëntie te vergroten, kosten te verlagen en servicekwaliteit te verbeteren, kan Aventel zich beter concentreren op het leveren van hoogwaardige diensten aan klanten tegen een eerlijke prijs.

Kwaliteit
Aventel bouwt dagelijks aan betrouwbare netwerkinfrastructuur en innovatieve diensten. Dit betekent dat klanten kunnen vertrouwen op een stabiele dienstverlening met een hogere beschikbaarheid dan het marktgemiddelde in Nederland.

Persoonlijk
Aventel behandeld elke klant als een uniek individu. Dit betekent luisteren naar de specifieke behoeften van de klant en diensten aanbieden die aansluiten op die behoeften. Wij investeren in een team dat persoonlijk en empathisch is. Aventel streeft naar het opbouwen van langdurige relaties met personeel en klanten. Dit kan onder meer inhouden dat wij proactief contact opnemen met onze klanten om te informeren naar hun tevredenheid, feedback te verzamelen en aanbevelingen te doen voor het verbeteren en up to date houden van de diensten. Door het lage verloop van het Aventel personeel heeft de klant een vast contactpersoon voor meerdere jaren.

Flexibiliteit
Aventel biedt op maat gemaakte telecomoplossingen op basis van de gebruikspatronen en voorkeuren van de klant. De verschillende telecomdiensten en -pakketten kunnen altijd worden aangepast naar de actuele behoefte van de klant. Nieuwe technologieën worden snel geïmplementeerd bij bestaande klanten en nieuwe klanten kunnen meestal binnen 1 week worden opgeleverd.

Contact met Aventel
Team Aventel

Onze servicedesk is open van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur.
Telefoon: 088 881 2345
E-mail: service@aventel.nl.

Kom jij ons team versterken?

De drijvende kracht achter Aventel is ons hechte team van professionals. Samen zorgen wij er voor dat onze klanten de beschikking krijgen over de best denkbare telecom oplossingen. Aventel is gevestigd in Haarlem. De sfeer op ons kantoor is informeel, maar wel professioneel. Hiernaast vind je de openstaande vacatures, staat er geen vacature voor je tussen? Stuur dan een e-mail naar info@aventel.nl

Vacatures
Bekijk het overzicht met vacatures op onze vacaturepagina.