RAZENDSNEL ZAKELIJK INTERNET

Welkom bij Aventel Zakelijk Internet – waar connectiviteit de drijvende kracht is achter jouw bedrijfssucces. Of je nu een klein bedrijf runt of een groeiende onderneming leidt, wij begrijpen dat naadloze internettoegang essentieel is voor je dagelijkse operaties.

Aventel biedt een scala aan op maat gemaakte pakketten die voldoen aan jouw unieke eisen en ambities. Met snelheden tot 1 Gigabit per seconde, 24/7 ondersteuning en de zekerheid van een partner die jouw zakelijke behoeften begrijpt, staan we klaar om je te verbinden met de kracht van de digitale wereld.

Kies voor Aventel Zakelijk Internet en laat ons er voor zorgen dat jouw onderneming beter presteert.

Aventel mobiele telefonie

Partner in zakelijk internet

Razendsnelle internetverbindingen voor zakelijke toepassingen, zowel draadloos als vast. Snel, betrouwbaar en stabiel. Cruciaal voor elke ondernemer. Onze ervaren specialisten onderzoeken de mogelijkheden op je bedrijfs­locatie en adviseren de best passende oplossing.

Onze zakelijke internet diensten:

xDSL verbindingen

VDSL & FTTH verbindingen

Op maat gesneden voor jouw organisatie levert Aventel verschillende vormen van internet op basis van VDSL en FTTH.

Lees meer >
Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel

Aventel Zakelijk Glasvezel: Dé snelle en betrouwbare glasvezel verbinding voor ondernemend Nederland. Ontdek alle mogelijkheden op jouw locatie en laat je door ons adviseren.

Lees meer >
Veilig internet en 4G backup

4G-backup

Altijd verbonden zijn, ook tijdens een storing. Met betrouwebare 4G backup verbinding kun je met een gerust hart verder werken en blijf je online.

Lees meer >
Veilig internet en 4G backup

Extra veilig internet

Zorgeloos werken doe je met Extra Veilig Internet waarmee je als bedrijft beschermt bent tegen onder andere schadelijke websites.

Extra Veilig Internet >
Aventel Wifi verbinding

WiFi

Ontdek grenzeloze connectiviteit met Aventel WiFi. Voor inmeten, installeren en beheren ben je bij ons aan het juiste adres.

Lees meer >
Netwerkbekabeling

Netwerk­­bekabeling

Een stabiel UTP-netwerk is essentieel voor optimale bedrijfs­prestaties. Aventel installeert met hoog­waardige materialen zodat je investering jaren­lang rendement oplevert.

Lees meer >
Aventel Whitepaper Verhuizen

Whitepaper Verhuizen

Ga je verhuizen of een nieuwe locatie openen? In ons white­paper lees je alles over de levering van internet zodat je verzekerd bent van een succes­volle start op je nieuwe locatie.

Bekijk het whitepaper >
Aventel Whitepaper Zakelijk Internet

Whitepaper Zakelijk Internet

Welke internetverbinding past het beste bij jouw bedrijf? Ontdek alle opties en maak vervolgens een weloverwogen keuze die aansluit bij de behoeften van jouw organisatie.

Bekijk het whitepaper >
Aventel Whitepaper Kantoor­verzamel­gebouw

Kantoor­verzamel­gebouw Concept

Snel en stabiel zakelijk internet via glasvezel tegen een scherp tarief. Wij maken het mogelijk om zakelijk glasvezel optimaal te delen met alle huurders van het verzamelpand.

Lees meer>

Maak vrijblijvend een afspraak

Wil je direct een afspraak maken? Klik dan op de onderstaande knop en vul je gegevens in. Dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op. Je kunt ons ook tijdens kantooruren direct bellen via 088 881 2345.