Nummerplan

Aventel nummerplan-configurator

Welkom bij de Aventel nummerplan-configurator. Dit formulier is bedoeld voor klanten van Aventel die gebruik (gaan) maken van Aventel EEN telefonie.
Heb je vragen over deze configurator of heb je hulp nodig? Neem dan contact op met jouw accountmanager of stuur een mail naar support@aventel.nl.
Bellen kan ook: 088 881 2345.

De meest gebruikte functies binnen Aventel EEN Telefonie zullen in deze configurator behandeld worden. Om de werking van bepaalde functies binnen het nummerplan zo duidelijk mogelijk uit te leggen, worden deze toegelicht met voorbeelden.
Nadat je alle stappen heeft doorlopen, ontvang je per mail jouw nummerplan. Op basis van dit document zal Aventel je EEN-centrale configureren. Je hoeft dit document niet naar ons te mailen, wij ontvangen automatisch een kopie.

Dit formulier houdt geen rekening met het aantal diensten en producten dat je hebt besteld bij Aventel. Het kan zijn dan sommige diensten of instellingen niet mogelijk zijn of extra kosten met zich meebrengen. Mocht dit het geval zijn, dan neemt Aventel altijd contact met je op om goedkeuring te vragen voor meerwerk.