Logo Think4

Think4

Tom Smit, eigenaar en commercieel directeur van Think4:
“We werken heel prettig met Aventel samen. Wij willen graag dat onze klanten met professionele partijen te maken hebben die elkaar snappen en bij elkaar aansluiten, zodat ze één aanspreekpunt hebben als het gaat om IT, connectiviteit en telefonie. Aventel is wat ons betreft die partij als het gaat om telefonie. Onze lijnen zijn lekker kort, dus legt een klant een vraag over telefonie bij ons neer, dan regelen wij dat gewoon met Aventel en vice versa. Professioneel en no-nonsense dus, zoals dat bij ons past.”

Think4 helpt ambitieuze mbk’ers bij het maken van strategische beslissingen op het gebied van IT. Met hun professionele blik en no-nonsense mentaliteit maken ze allereerst helder waar je als organisatie op dit moment staat. Vervolgens brengen ze in kaart wat voor jou een passende en toekomstbestendige infrastructuur is waarop iedereen veilig, maar ook fijn, snel en efficiënt kan werken.

Met hun slimme monitoringsystemen en makkelijk bereikbare helpdesk zorgen ze dat je omgeving optimaal wordt beheerd. Vertoont je muis rare fratsen, gaat je beeldscherm niet aan of is er iets mis met je wifi-verbinding? Dan kun je gewoon bellen, en iemand die weet hoe jouw platform in elkaar steekt helpt je weer op gang. En dankzij hun slimme monitoring, weet je zeker dat je optimaal bent beveiligd voor bedreigingen van buitenaf. Zo kun jij je aandacht richten op je business.

Over de samenwerking met Aventel

Aventel en Think4 kennen elkaar sinds 2012. Het begon met hun eigen zoektocht naar een goed telefoonsysteem. Inmiddels zijn ze niet alleen afnemer van onze superslimme telefonieoplossing, we zijn ook partners. 

Logo Think4

PQR

Bij PQR draaien diensten niet om IT, maar om oplossingen en de mensen die we daarmee helpen. Rust is wat wij maken en daarin willen wij de beste zijn in Nederland, zodat onze klanten kunnen werken en groeien.

Als cloud integrator adviseert, levert én beheert PQR hybride cloud-omgevingen voor een groot aantal klanten in heel Nederland. Dankzij jarenlange kennis op het gebied van veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken, inclusief bijbehorende managed services, transformeert PQR infrastructuren tot stabiele en dynamische werkomgevingen. 

PQR heeft diepgaande kennis van de verticale markten educatie, overheid, profit en zorg. Naast aantoonbare referenties beschikt PQR over hoge partner statussen en certificeringen.

Bij PQR draaien diensten niet om IT, maar om oplossingen en de mensen die we daarmee helpen. Rust is wat wij maken en daarin willen wij de beste zijn in Nederland, zodat onze klanten kunnen werken en groeien. De IT-professionals van PQR streven op elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service voor hun klanten én hun eindgebruikers. PQR is opgericht in 1990 en heeft kantoren in De Meern en Amsterdam en telt meer dan 180 medewerkers.

Over de samenwerking met Aventel

Aventel en PQR bedienen sinds 2010 als partner de gezamenlijke klanten waarbij Aventel de kritische data infrastructuur adviseert en levert die nodig is om de IT diensten van PQR op een goede manier tot op de werkplek te kunnen leveren. In een typisch gezamenlijke traject onderzoekt Aventel de beschikbaarheid van de verschillende type verbindingen van de locaties van de klant en adviseert de best passende oplossing op basis van de technische eisen die aangegeven zijn door PQR. Aventel levert, beheerd en monitort de oplossing doorgaans tot en met de klantrouter.