Zakelijk glasvezel

Als maximale beschikbaarheid en de beste 24 uursservice voor jouw bedrijf van groot belang zijn, kies dan voor Zakelijk Glasvezel van Aventel. Zakelijk Glasvezel gaat verder waar FTTH (Fiber-to-the-Home) ophoudt. Leverbaar in heel Nederland en geheel op maat te bestellen. Aventel is onafhankelijk en onderzoekt de mogelijkheden op jouw bedrijfslocatie en adviseert je de best passende oplossing.

 

Waarom Aventel Zakelijk Glasvezel? 

Onafhankelijkheid

We zijn niet gebonden aan één netwerkprovider. Dit betekent dat we de best passende oplossing kunnen bieden op jouw bedrijfslocatie op netwerken van Ziggo, KPN, Eurofiber, Tele2 en diverse lokale partijen. Aventel Zakelijk Glasvezel sluit dus altijd perfect aan bij je zakelijke behoeften.

Hoge Kwaliteit

Aventel Zakelijk Glasvezel biedt jou een specifiek op bedrijven gerichte infrastructuur. In tegenstelling tot FTTH (Fiber-to-the-Home), waarbij de focus ligt op de particuliere klant, biedt het zakelijke glasvezelnetwerk jou een robuuste, stabiele en hoogwaardige verbinding die is geoptimaliseerd voor zakelijk gebruik. De kabel ligt dieper in de grond dan bij FTTH en de netwerkapparatuur die gebruikt wordt is van hoge kwaliteit.

Betrouwbaarheid en snelheid

Met Aventel Zakelijk Glasvezel geniet jouw bedrijf van maximale betrouwbaarheid en supersnelle internettoegang tot wel 10GB per seconde. De beste oplossing voor moderne bedrijven die afhankelijk zijn van vlekkeloze communicatie, cloudtoepassingen en het moeiteloos verzenden van grote hoeveelheden gegevens.

Flexibiliteit

Bij Aventel geloven we in maatwerk. We bieden oplossingen die perfect zijn afgestemd op jouw bedrijf, ongeacht de omvang of branche. Met Aventel Zakelijk Glasvezel kun je tot wel 8 verbindingen stapelen op één glasvezelaansluiting zodat je verschillende netwerkonderdelen fysiek kunt scheiden.  Op deze manier kun je bijvoorbeeld tijd kritische applicaties zoals telefonie en video zonder vertragingen afhandelen en de kwaliteit van je dienstverlening garanderen.

De beste ondersteuning

Ons toegewijde team staat altijd paraat om je te ondersteunen en te begeleiden. We houden je netwerkapparatuur constant in de gaten met geavanceerde monitoringtools. Hierdoor kunnen we potentiële problemen vroegtijdig detecteren en oplossen voordat ze invloed hebben op je bedrijfsactiviteiten. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Maak de overstap naar Aventel Zakelijk Glasvezel en geef je bedrijf de voorsprong die het verdient!

Wil je een offerte aanvragen? Klik dan op de onderstaande knop en vul je gegevens in. Dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op. Je kunt ons ook tijdens kantooruren direct bellen via 088 881 2345.

Gratis advies­gesprek

Wil je direct een afspraak maken voor een adviesgesprek? Klik dan op de onderstaande knop en vul je gegevens in.
Wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Je kunt ons ook tijdens kantooruren direct bellen via 088 881 2345.