BETROUWBARE zakelijke telefonie

Voor een betrouwbare zakelijke telefonie dienst is Aventel de juiste keuze. Wij bieden je niet alleen de mogelijkheid om te bellen, sms’en en chatten met je zakelijke contacten. Zo ben je altijd en overal bereikbaar voor je collega’s en zakenpartners. Kies voor Aventel en ervaar de voordelen van onze professionele telefonie diensten voor je bedrijf.
Aventel mobiele telefonie

Partner in zakelijke telefonie

Aventel heeft ruime ervaring op het gebied zakelijke telecom. Ons team bestaat uit een combinatie van ervaren specialisten en enthousiaste medewerkers. Met deze ervaring en kennis in huis kunnen we voor elke bedrijfssituatie het beste advies geven en de oplossing implementeren.

Onze zakelijke telefonie diensten:

Aventel IP-telefonie

Vaste telefonie

Een telefooncentrale geheel naar wens en op maat samen­gesteld voor je bedrijf. Aventel inventariseert je wensen en biedt de oplossing die het beste past bij jouw bedrijf.

VoIP telefonie >
Call center >
CRM-integratie >
Desktop integratie >
Flex-seating >
Keuzemenu >
Receptionist >
VaMo >
Telecomscan >
Aventel Mobiel

Mobiele telefonie

Met Aventel Mobiel op het KPN netwerk heb je altijd een passend abonnement voor elke type gebruiker. Ook kun je bij ons terecht voor mobiele telefoons, beheer en advies.

Aventel Mobiel >
Mobiele abonnementen >
Mobiel beheer >
HIP Rcorder

Overige telecom

Aventel biedt nog meer interessante telecom-oplossingen. Wij helpen je graag verder om al je wensen in kaart te brengen.

Maak vrijblijvend een afspraak

Wil je direct een afspraak maken? Klik dan op de onderstaande knop en vul je gegevens in. Dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op. Je kunt ons ook tijdens kantooruren direct bellen via 088 881 2345.