BETROUWBARE zakelijke telefonie

Ontdek de kracht van Aventel Zakelijke Telefonie: altijd en overal bereikbaar zoals jij het wilt!

In de wereld van modern zakendoen draait alles om verbinding. Verbinding met je klanten, je team en de wereld om je heen. Dat is waar Aventel Zakelijke Telefonie in beeld komt. Wij bieden niet zomaar een telefoon­dienst; we bieden een cloud gebaseerd communicatie­platform geheel op maat afgestemd op jouw organisatie. Vast en mobiel geïntegreerd, voice, chat en video, op elke type device.

Waarom Kiezen voor Aventel Zakelijke Telefonie?

Kostenbesparend en schaalbaar

Verlaag je telefoonrekeningen drastisch terwijl je profiteert van de schaalbaarheid van onze cloud-dienst. Betaal alleen voor wat je nodig hebt en voeg eenvoudig nieuwe gebruikers toe als je bedrijf groeit.

Uitstekende klantenservice altijd inbegrepen

Ons toegewijde team van experts staat altijd voor je klaar. Of je nu hulp nodig hebt bij de installatie, configuratie of ondersteuning bij het gebruik, wij zijn er om ervoor te zorgen dat je communicatie altijd soepel verloopt.

Flexibiliteit en mobiliteit

Werk vanaf elke locatie en op elk apparaat. Onze oplossingen bieden de flexibiliteit die moderne bedrijven nodig hebben. Je bent niet langer gebonden aan een fysieke locatie; je kantoor is waar jij bent.

Krachtige functionaliteiten

Ontgrendel een scala aan functies die je helpen je bedrijfsprocessen te optimaliseren. Van geavanceerde routering, rapportage, crm-integratie tot call centers, Aventel Zakelijke Telefonie biedt alles om optimaal te presteren.

Laat je bedrijf groeien met Aventel Zakelijke Telefonie!

Wacht niet langer en sluit je aan bij duizenden tevreden klanten die al hebben gekozen voor Aventel en ontdek de vrijheid van de eindeloze mogelijkheden.

Aventel vaste telefonie diensten

Vaste telefonie

Een telefooncentrale geheel naar wens en op maat samen­gesteld voor je bedrijf. Aventel inventariseert je wensen en biedt de oplossing die het beste past bij jouw bedrijf.

Bekijk hier de mogelijkheden >
Aventel mobiele telefonie abonnementen

Mobiele telefonie

Met Aventel Mobiel op het KPN netwerk heb je altijd een passend abonnement voor elke type gebruiker. Ook kun je bij ons terecht voor mobiele telefoons, beheer en advies.

Bekijk hier de mogelijkheden >

Quick Telecomscan

Met de Aventel Telecomscan krijg je inzicht in jouw huidige situatie en ontvang je een helder advies. Nadat wij de scan voor je hebben uitgevoerd, ben je in staat om op basis van de aangeleverde informatie een goede beslissing te nemen of je wel of niet moet overstappen naar een nieuwe telefonie-oplossing. Je krijgt ook een helder kostenvergelijk tussen de huidige en geadviseerde situatie.

Doe de Telecomscan >

Maak vrijblijvend een afspraak

Wil je direct een afspraak maken? Klik dan op de onderstaande knop en vul je gegevens in. Dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op. Je kunt ons ook tijdens kantooruren direct bellen via 088 881 2345.