Vaste telefonie

Door de uitgebreide mogelijkheden kan de telefooncentrale geheel naar wens en op maat samengesteld worden. Aventel inventariseert jouw wensen en biedt de oplossing die het beste past bij jouw bedrijf. En door het hosted model, sluit de oplossing altijd aan op de actuele behoefte; het uitbreiden en inkrimpen van gebruikers en functies gebeurt on-demand.

Telecom Verhuizen

Bij een zakelijke verhuizing komen veel dingen kijken. Zo is een succesvolle verhuizing van je telecom essentieel voor je bedrijf. Om dit migratietraject zorgeloos te laten verlopen hebben wij een whitepaper ontwikkeld met alle informatie. Na het lezen van het whitepaper kun je met een gerust gevoel op zoek naar een nieuw pand en op het juiste moment de gewenste stappen zetten voor jouw telecom en internet.

Quick Telecomscan

Met de Aventel Telecomscan krijg je inzicht in jouw huidige situatie en ontvang je een helder advies. Nadat wij de scan voor je hebben uitgevoerd, ben je in staat om op basis van de aangeleverde informatie een goede beslissing te nemen of je wel of niet moet overstappen naar een nieuwe telefonie-oplossing. Je krijgt ook een helder kostenvergelijk tussen de huidige en geadviseerde situatie.

Maak vrijblijvend een afspraak

Wil je direct een afspraak maken? Klik dan op de onderstaande knop en vul je gegevens in. Dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op. Je kunt ons ook tijdens kantooruren direct bellen via 088 881 2345.

Gratis advies­gesprek

Wil je direct een afspraak maken voor een adviesgesprek? Klik dan op de onderstaande knop en vul je gegevens in.
Wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Je kunt ons ook tijdens kantooruren direct bellen via 088 881 2345.