Vaste telefonie

Aventel is gespeciali­seerd in vaste telefonie voor het MKB in Nederland. Het geavan­ceerde Aventel ÉÉN platform is gebaseerd op Broadsoft technologie gecombineerd met KPN infras­tructuur. Het resultaat is een bijzonder hoge beschik­baarheid, perfecte audio- en video­kwaliteit en een flexibele oplossingen die passen bij moderne communicatie­behoeften.

Waarom kiezen voor Aventel ÉÉN?

Aventel ÉÉN is schaal­baar en passend voor zowel kleine bedrijven als grote onder­nemingen. Op- en afschalen kan altijd en zonder beperkingen. Zowel qua gebruikers als qua functionaliteit. De oplossing sluit daardoor altijd aan op de actuele behoeften. Geavanceerde functies worden met elke update uitgebreid en direct vanuit de cloud geleverd. Ons platform blijft daardoor altijd up-to-date.

Een breed scala aan functies

Aventel ÉÉN biedt een breed scala aan functies zoals voice, video en chat die de communicatie-efficiëntie verhogen. Communiceer zo als jij dat wilt. De cloud gebaseerde telefoon­centrale wordt geheel op maat en naar wens samen­gesteld en ingericht op basis van de wensen en behoeften van jou en je onderneming.
CRM-integratie Aventel

Minder gedoe en meer tijd met CRM Integratie!

Ontdek de naadloze samen­werking tussen de Aventel telefoon­centrale en jouw CRM-systeem. Met onze integratie krijg je met één klik toegang tot klant­informatie tijdens gesprekken, waardoor interacties persoonlijker en efficiënter worden. Optimaliseer je communicatie en verhoog klant­tevredenheid!

Meer over CRM Integratie >
Desktop integratie Aventel

Desktop Integratie: een grote stap in efficientie

Stel je voor dat je telefoon naadloos samen­smelt met je computer. Met onze Desktop Integratie wordt dit werkelijk­heid. Bedien de belangrijkste functies met je muis en krijgt toegang tot het centrale telefoon­boek en de status van collega’s via je beeldscherm. Een volgende stap in productivi­teit en eenvoud.

Meer over HIPIN >
VaMo Vast Mobiel IPtelefonie Aventel

Altijd overal bereikbaar

VaMo of Vast Mobiel Integratie biedt de gebruiker de mogelijk­heid zijn mobiele telefoon volledig te integreren met de Aventel ÉÉN telefoon­centrale. De gebruiker is volledig in control over zijn eigen bereikbaar­heid, zowel op het vaste- als op het mobiele nummer.

Meer over VaMo >

Toestel of Softphone

Flexibiele keuze in manier van bellen

Telefoneren zoals jíj wilt. Kies je voor Aventel ÉÉN dan is een soft­phone en mobiele app altijd inbegrepen. Vaste- en draadloze telefoons zijn naar wens toe te voegen voor elke type werkplek. Maar ook de deur­­intercom kan geïntegreerd worden zodat je vanaf je werkplek de deur kunt beant­woorden en openen.
HIP Reporter rapportage Aventel

HIP Reporter

Welkom in de wereld van geoptimaliseerde communicatie. Met HIP Reporter bieden we diepgaande inzichten in bereikbaarheid van je bedrijf en de prestaties van je medewerkers en teams. Ontdek patronen, verbeter de klantenservice, en versterk je team met real-time analyses en gedetailleerde rapporten. Klaar om de kracht van data-gestuurde communicatie te ervaren?

Meer over HIP Reporter >

Telecom Verhuizen

Met de Aventel Telecom­scan krijg je inzicht in jouw huidige situatie en ontvang je een helder advies. Nadat wij de scan voor je hebben uitgevoerd, ben je in staat om op basis van de aangeleverde informatie een goede beslissing te nemen of je wel of niet moet overstappen naar een nieuwe telefonie-oplossing. Je krijgt ook een helder kosten­vergelijk tussen de huidige en geadviseerde situatie.

Lees onze WhitePaper >

Maak vrijblijvend een afspraak

Wil je direct een afspraak maken? Klik dan op de onderstaande knop en vul je gegevens in. Dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op. Je kunt ons ook tijdens kantooruren direct bellen via 088 881 2345.

Gratis advies­gesprek

Wil je direct een afspraak maken voor een adviesgesprek? Klik dan op de onderstaande knop en vul je gegevens in.
Wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Je kunt ons ook tijdens kantooruren direct bellen via 088 881 2345.