André van der Panne

Telecom specialist

andre@aventel.nl
LinkedIn profiel

Even voorstellen…

“Mijn loopbaan is erg divers geweest. Ik ben een flink aantal jaren in het transport werkzaam geweest en vervolgens ook nog een aantal jaar als verkoper van groente en fruit aan hoofdzakelijk Duitsland en Rusland. Mijn interesse lag bij telecomdiensten en dat kruiste op een gegeven moment mijn pad. Vanaf toen ging ik de boer op om telecomdiensten aan te bieden. In het begin was het vooral hot als je beltikken voordelig aan kon bieden, later kwamen daar meer diensten bij, zoals mobiele telefonie, het leveren van hardware en de inbouw daarvan, datadiensten, installaties en reparaties. Uit deze activiteiten is mijn bedrijf Beconnected-IJsselstein ontstaan. Ik richtte me vooral op het verlenen van service en het ontzorgen van de klant.

In 2018 ben ik samengegaan met een compagnon, die ook een bedrijf had, genaamd VoIP.nl. Dit bedrijf is opgegaan in Beconnected-IJsselstein, we maakten een flinke groeispurt mee. Zeker toen het ISDN-tijdperk eindigde en bellen over IP populair werd, groeide ons klantenbestand. Opnieuw was het tijd om over een samenwerking na te denken. Ik had al eens contact gehad met Steven en Martien, die toendertijd aangaven open te staan voor een samenwerking. Er was direct al een wederzijdse klik. Dit heeft er uiteindelijk in geresulteerd dat per 1 januari 2021 Beconnected-IJsselstein is ingelijfd bij Aventel.

Zo kan ik blijven doen wat ik altijd al het liefste deed – het contact met klanten en meedenken in oplossingen – maar worden de zaken die voor mij tijdrovend zijn, overgenomen door de collega’s. Ik voorzie met de enthousiaste collega’s van Aventel een nog betere klantbeleving, en daar doen we het voor tenslotte.

Hobby’s die zal ik nu moeten gaan zoeken, want daar heb ik eigenlijk nooit heel veel tijd voor gehad. Ik hou van fietsen, een beetje sporten, lekker uit eten gaan en af en toe een vakantie naar een warm land. Dit doe ik samen met Jolanda, waar ik al vanaf 1980 mee samen ben. Samen hebben we twee zoons en een dochter en 2 schatten van kleinkinderen.”