Steven Schrier

Telecom specialist / Algemeen directeur

steven@aventel.nl
LinkedIn profiel

Even voorstellen…

“Mijn naam is Steven. Ik ben in 2006 begonnen als accountmanager bij mijn huidige compagnon Martien toen ons bedrijf nog Flexi Phone heette. Ik ontdekte toen dat mijn passie bij vast-net diensten lag zoals VoIP en Glasvezelverbindingen.

In 2009 heb ik samen met Martien Aventel opgericht waarmee we ons volledig gingen focussen op moderne telecomoplossingen voor het mkb in Nederland. Ik hou me sindsdien vooral bezig met het onderhouden van de relaties met onze klanten en partners. Daarnaast vind ik het leuk om na te denken over marketing en de strategie van ons bedrijf. Productmanagement en debiteuren beheer zijn ook taken die ik met veel plezier doe binnen Aventel.

Het werken bij Aventel is erg afwisselende door de verschillende taken en verantwoordelijkheden. Omdat we een relatief klein bedrijf zijn kunnen we snel veranderen en relevant blijven voor onze klanten en doelgroep. Dat maakt mij dagelijks een blije medewerker!

In mijn vrije tijd ben ik lekker druk met mijn gezinnetje van 2 kids, vrouw en hond. We gaan in de winter elk jaar skiën en in de weekenden gaan we vaak erop uit. Wandelen en de bioscoop zijn populaire bezigheden in ons gezin.”