Sebastiaan Bouman

Telecom specialist / Operationeel directeur

sebastiaan@aventel.nl
LinkedIn profiel

Even voorstellen…

“Mijn naam is Sebastiaan, ik ben in 2017 begonnen bij Aventel en na diverse trainingen en de nodige praktijk ervaring heb ik mij inmiddels ontplooit tot manusje van alles binnen Aventel.

Mijn passie ligt bij het accountmanagement en het zoeken naar de best passende oplossing voor onze bestaande klanten en voor nieuwe klanten waarbij ik samen met de klant exact in kaart breng waar de behoefte ligt en waarbij Aventel kan zorgen voor een optimaler resultaat.

Naast mijn functie als accountmanager ben ik hoofd inkoop waarbij ik verantwoordelijk ben voor de inkoop van onze hardware. Doordat ik als accountmanager weet waar de behoeftes in de markt liggen kan ik hier bij het inkopen op in spelen en zodoende zorgdragen voor een optimale inkoopstrategie.

Naast bovenstaande functies ben ik samen met Steven en Martien verantwoordelijk voor onze marketing activiteiten. Omdat ik veel contact heb met onze leveranciers blijf ik op de hoogte van het aanbod in de markt. Het contact met onze klanten zorgt ervoor dat ik weet waar de behoeftes liggen en door deze te combineren met het aanbod in de markt maakt dit de cirkel rond. Hierdoor kunnen we onze marketing activiteiten optimaliseren voor onze doelgroep.

Al met al dus een mooie afwisselende baan waarin ik veel voldoening haal uit de diversiteit in mijn werkzaamheden.

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn twee kinderen en trekken we er graag op uit in de weekenden. Daarnaast geef ik als vrijwilliger zwemles bij een zwemvereniging en ben ik bestuurslid van diezelfde zwemvereniging.

Als je me niet in het zwembad vindt of ergens onderweg met mijn gezin zou je me ook zomaar, al sleutelend, onder de motorkap van mijn MG kunnen vinden.”