Aventel Servicedesk

Contactgegevens Aventel Servicedesk

Onze servicedesk staat van maandag tot en met vrijdag voor u klaar gedurende onze openingstijden van 08:30 tot 17:30.

Wij zijn bereikbaar per telefoon of e-mail.

Telefoon: 088-8812345  Kies voor optie 2 Technische Ondersteuning
E-mail: service@aventel.nl

Indien u ons een e-mail stuurt wordt uw melding automatisch geregistreerd in ons ticket systeem en streven wij ernaar om binnen 2 werkdagen uw aanvraag in behandeling te nemen.

Voor spoedeisende zaken en of verstoringen op een van onze diensten kunt u altijd telefonisch contact opnemen.

Hulp op afstand via Aventel QuickSupport

Soms is het handig als een van onze servicedesk medewerkers met u ‘’meekijkt’’ om je probleem op te lossen. Echt meekijken lukt ons niet altijd maar met Aventel QuickSupport kunnen we een heel eind komen. Dit programma zorgt ervoor dat we via internet met u mee kijken op je scherm.

Het gebruik van Aventel QuickSupport

Indien een van onze servicedesk medewerkers aangeeft dat we uw probleem sneller en of beter kunnen oplossen door met u mee te kijken, zal deze u vragen om via onderstaande knop Aventel QuickSupport te downloaden.

Quicksupport

Storingen en werkzaamheden

RSS CSP Reporter

 • Telefoonregistraties IP-VPN 23 juli 2021
  Engineers constateren dat een beperkt deel van de telefoontoestellen niet kunnen worden geregistreerd in IP–VPNs. Publieke registraties ondervinden geen impact van deze storing. Engineers zijn aangestuurd voor onderzoek en herstel. We houden je op de hoogte  
 • Wijzigingen data only abonnementen 23 juli 2021
  Engineers constateren dat het in de Beheerportal / OneBase niet mogelijk is om instellingen te wijzigen voor data only abonnementen. Voor Simblokkades kan er een ticket aangemaakt worden. Engineers zijn aangestuurd voor onderzoek en herstel. We houden je op de…Read more ›
 • Storing VPS / Hyper-V IAAS 23 juli 2021
  *** Update 23-07-2021 09:03 *** Vooralsnog betreft deze storing enkel machines die een publieke koppeling hebben naar het internet Machines die enkel verbonden zijn door het IP-VPN melden geen impact. *** Oorspronkelijke melding 23-07-2021 08:20 *** Op dit moment ervaren…Read more ›
 • Onderhoud telefonieplatform 21 juli 2021
  Tussen dinsdag 27 juli 2021 23:00 uur en woensdag 28 juli 2021 01:00 uur wordt er onderhoud uitgevoerd aan het telefonieplatform. Gedurende het onderhoud kan een onderbreking van de dienst worden waargenomen. Engineers monitoren het platform na de werkzaamheden.
 • Spoedonderhoud HIP Receptionist+ en KPN Receptie+ 21 juli 2021
  Op donderdag 22 juli 2021 wordt er tussen 18:00 uur en 19:00 uur door de leverancier onderhoud aan HIP Receptionist+ en KPN Receptie+ uitgevoerd. Gedurende het onderhoud kan een connectie onderbreking van enkele seconden worden waargenomen.
 • VaMo VoLTE opzetten uitgaande gesprekken 21 juli 2021
  — Afmelding bericht 22-07-2021 16:00 uur — Engineers geven aan dat de problemen zijn verholpen. Hierbij wordt de melding gesloten. — Update bericht 21-07 2021 16:00 uur — Engineers hebben een wijziging doorgevoerd. Checks worden uitgevoerd om herstel van de…Read more ›
 • Onderhoud telefonieplatform 20 juli 2021
  Op dinsdag 31 augustus 2021 wordt er tussen 23:00 uur en 23:30 uur onderhoud uitgevoerd aan het telefonieplatform. Gedurende het onderhoud wordt geen impact verwacht. Engineers monitoren het platform na de werkzaamheden.
 • Onderhoud telefonieplatform 20 juli 2021
  Op dinsdag 24 augustus 2021 wordt er tussen 23:00 uur en 23:30 uur onderhoud uitgevoerd aan het telefonieplatform. Gedurende het onderhoud wordt geen impact verwacht. Engineers monitoren het platform na de werkzaamheden.
 • Onderhoud telefonieplatform 20 juli 2021
  Op donderdag 19 augustus 2021 wordt er tussen 23:00 uur en 23:30 uur onderhoud uitgevoerd aan het telefonieplatform. Gedurende het onderhoud wordt geen impact verwacht. Engineers monitoren het platform na de werkzaamheden.
 • Onderhoud telefonieplatform 20 juli 2021
  Op dinsdag 3 augustus 2021 wordt er tussen 23:00 uur en 23:30 uur onderhoud uitgevoerd aan het telefonieplatform. Gedurende het onderhoud wordt geen impact verwacht. Engineers monitoren het platform na de werkzaamheden.

Instructievideo’s

Heeft u vragen over een van de instructievideo’s? Neem dan contact op met ons via service@aventel.nl.

Aventel EEN Hipper+ installatie en configuratie

In deze video krijgt u uitleg over de installatie en configuratie van de Hipper+ app.

Aventel EEN Hipper+ Bellen via Centrale (calltrough)

Deze video laat zien hoe u met de Hipper+ app kunt bellen door de centrale heen. De belkosten die hiermee worden gegenereerd zijn voor uw abonnement. Op deze manier belt u uit met uw zakelijke telefoonnummer.

Aventel EEN Hipper+ Bellen via Centrale (centrale belt terug)

Deze video laat zien hoe u met de Hipper+ app kunt bellen waarbij de centrale u terugbelt. Hiermee zijn de belkosten voor het gesprek voor de zaak en belt u uit met uw zakelijke telefoonnummer.

Aventel EEN Hipper+ gesprek doorverbinden

Deze video laat zien hoe u met de Hipper+ app gesprekken kunt doorverbinden. Dit kan met en zonder ruggespraak.

Aventel Speedtest

Wilt u weten hoe snel uw internetverbinding is? Doe dan de Aventel speedtest. Binnen enkele seconden ziet u de upload- en downloadsnelheid op uw locatie.

Wilt u weten welke (snellere) verbindingen mogelijk zijn op uw locatie? Raadpleeg dan onze postcodecheck of neem contact op met ons team.

Aventel Speedtest
© 2021 Aventel B.V. Alle rechten voorbehouden. | Update | Oplever