Zakelijk FTTH & VDSL

Aventel biedt een uitgebreid scala aan DSL-technologieën (xDSL) over het traditionele koper­­netwerk, waaronder VDSL, Bonded VDSL (BVDSL), en de nieuwste technologie: Fiber to the Home (FTTH). Onze connectivity-diensten zijn naadloos te integreren met Aventel EEN telefonie waardoor we jou voorzien van een betrouwbare en geïntegreerde communicatie­oplossing.

Fiber to the Home (FTTH)

Glasvezel tot in de meterkast en snelheden tot 1GB per seconde zowel up als down. Met glasvezel geniet je van stabiliteit en betrouwbaarheid. FTTH wordt razendsnel uitgerold in Nederland en zal op termijn het kopernetwerk geheel vervangen. De aanleg is in de meeste gevallen kosteloos. Stap dus over zodra het kan!

Voordelen FTTH

  • Hogere Snelheden: FTTH maakt (veel) hogere up- en downloadsnelheden mogelijk dan traditioneel VDSL.
  • Symmetrische snelheden: FTTH biedt symmetrische snelheden voor uploads en downloads.
  • Meerdere Diensten: Door de hogere bandbreedte kunnen diverse Aventel-diensten tegelijkertijd worden gebruikt.
  • Betrouwbaar KPN Netwerk: Profiteer van de betrouwbaarheid en stabiliteit van het KPN-netwerk.
  • Betaalbaar Alternatief voor Zakelijk Glasvezel: Ervaar de voordelen van glasvezel zonder de hoge kosten.

Bonded VDSL

VDSL wordt ook geleverd met pair bonding, onder de naam BVDSL. 2 koperparen worden gebundeld om tot maximaal 200/60Mbit te halen afhankelijk van de afstand tot de wijkcentrale.

VDSL

VDSL is de snellere opvolger van ADSL: op dit moment zijn snelheden mogelijk tot 200/30Mbit. Met VDSL wordt voorzien in de behoefte aan een snellere en betrouwbare breedband­verbinding. Omdat glasvezel nog niet beschikbaar is op alle locaties en de behoefte aan sneller internet blijft bestaan, is de veel gekozen oplossing VDSL.

Maak vrijblijvend een afspraak

Bij Aventel onderzoeken we graag de mogelijkheden op jouw bedrijfslocatie en adviseren we je over de best passende oplossing. Kies voor de toekomst van connectiviteit met Aventel, waar betrouwbaarheid, snelheid en innovatie samenkomen.

Wil je direct een afspraak maken? Klik dan op de onderstaande knop en vul je gegevens in. Dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op. Je kunt ons ook tijdens kantooruren direct bellen via 088 881 2345.

Gratis advies­gesprek

Wil je direct een afspraak maken voor een adviesgesprek? Klik dan op de onderstaande knop en vul je gegevens in.
Wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Je kunt ons ook tijdens kantooruren direct bellen via 088 881 2345.