x-DSL kabel aansluiting

Aventel levert alle mogelijke DSL technieken over het traditionele koper­netwerk: ADSL, VDSL en BVDSL. Deze connectivity-diensten zijn prima te combineren met HIP telefonie, IP-VPN en bijvoorbeeld pin over IP. Aventel onderzoekt de mogelijk­heden op jouw bedrijfs­locatie en adviseert over de best passende oplossing.

ADSL

ADSL is de asymmetrische variant van de DSL techniek. ADSL maakt gebruik van twee verschillende frequentie­gebieden. Door deze frequentie­verdeling is de datadoorvoer­snelheid van ADSL dan ook asymmetrisch. Met ADSL is maximaal 20 Megabit downstream haalbaar en 1 Megabit upstream.

VDSL

VDSL is de snellere opvolger van ADSL: op dit moment zijn snelheden mogelijk tot 200/30 Megabit. Met VDSL wordt voorzien in de behoefte aan een snellere en betrouwbare breedband­verbinding. Omdat glasvezel nog niet beschikbaar is op alle locaties en de behoefte aan sneller internet blijft bestaan, is de veel gekozen oplossing VDSL.

Bonded VDSL

VDSL wordt ook geleverd met pair bonding, onder de naam BVDSL. 2 koperparen worden gebundeld om tot maximaal 200/60 Mbit te halen afhankelijk van de afstand tot de wijkcentrale.

Nieuwste technologie

(B)VDSL gebruikt glasvezel tot in de wijkcentrale. Alleen het laatste stuk tot aan de eindlocatie blijft koper. Daardoor kunnen er met (B)VDSL hogere snelheden worden gehaald. Hoe dichter de eindgebruiker zich bevindt bij het punt waar het koper overgaat in glasvezel, hoe sneller de verbinding. De maximale afstand tussen de centrale en de eindlocatie mag niet verder zijn dan 1000-1500 m.

Voordelen (B)VDSL

  • Hogere up- en download­snelheid dan traditioneel ADSL. Snelheden tot 200Mbit down en 60Mbit up haalbaar;
  • Meerdere Aventel diensten mogelijk over één verbinding: Door de hogere bandbreedte kunnen meerdere diensten tegelijkertijd worden gebruikt;
  • Moderne technieken: (B)VDSL is de opvolger van ADSL en ADSL2. Met de nieuwe (B)VDSL techniek worden hogere bandbreedtes mogelijk gemaakt via de bestaande koperdraad­verbinding;
  • KPN netwerk: Betrouwbaar en stabiel;
  • Ideaal alternatief voor de kabel: Het betaalbare alternatief voor zowel glasvezel, kabel als Extended Ethernet;
  • Eén aanspreekpunt voor al uw communicatie-oplossingen; Voor al uw Internet, Connectivity, Security, Storage en VoIP telefonie diensten is Aventel uw centrale aanspreekpunt.

Voor meer informatie, neem contact met ons op.

Maak vrijblijvend een afspraak

Wil je direct een afspraak maken? Klik dan op de onderstaande knop en vul je gegevens in. Dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op. Je kunt ons ook tijdens kantooruren direct bellen via 088 881 2345.

Gratis advies­gesprek

Wil je direct een afspraak maken voor een adviesgesprek? Klik dan op de onderstaande knop en vul je gegevens in.
Wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Je kunt ons ook tijdens kantooruren direct bellen via 088 881 2345.