Aventel WiFi

Aventel WiFi betekent een geweldige digitale ervaring door hoge snelheden, een goede dekking en stabiliteit. Met onze geavanceerde WiFi-oplossingen tillen wij de gebruikerservaring van je collega’s naar een hoger niveau voor elke type omgeving. Of het nu om een kantooromgeving gaat, een winkel of een grote event-locatie, onze WiFi-oplossingen bieden jou, je collega’s en je klanten de vrijheid om te werken en te communiceren zonder beperking.

Een betrouwbare oplossing begint met het inmeten van de locatie. Met onze professionele apparatuur en software brengen wij de locatie in kaart waarna wij middels een rapport het aantal zenders en de ideale locatie per zender aan je presenteren. Een volledige dekking met het juiste aantal zenders is op deze manier gegarandeerd.
 
WiFi-beheer vindt plaats vanuit de cloud en bied je de ultieme vrijheid en controle over je draadloze netwerk. Met deze geavanceerde technologie kunnen wij je WiFi-infrastructuur op afstand beheren, monitoren en aanpassen, allemaal vanuit een centraal en intuïtief dashboard dat toegankelijk is via het internet. Of je nu één locatie of meerdere vestigingen hebt, cloud gebaseerd WiFi-beheer geeft je de flexibiliteit om uw netwerkinstellingen in real-time aan te passen, zonder fysiek aanwezig te hoeven zijn op de locatie.

Maak vrijblijvend een afspraak

Wil je direct een afspraak maken? Klik dan op de onderstaande knop en vul je gegevens in. Dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op. Je kunt ons ook tijdens kantooruren direct bellen via 088 881 2345.

Gratis advies­gesprek

Wil je direct een afspraak maken voor een adviesgesprek? Klik dan op de onderstaande knop en vul je gegevens in.
Wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Je kunt ons ook tijdens kantooruren direct bellen via 088 881 2345.