Peter Lutke

Technische Ondersteuning

LinkedIn profiel

 

Even voorstellen…

“Mijn naam is Peter en sinds het jaar 2000 ben ik al actief als serviceverlener in de Telecombranche. In 2015 mocht ik het Aventel-team met veel plezier versterken als technische ondersteuning voor een ieder (klant, monteur, of verkoper) die dit nodig heeft.

Al doet mijn functienaam (servicedesk) het niet vermoeden, toch is mijn functie zeer uitgebreid en afwisselend. Ik doe gelukkig toch wel wat meer dan wachtwoorden een reset geven aan de telefoon waar de meeste klanten mij van kennen.

Het geeft mij veel voldoening als het mij lukt om op afstand of op locatie de klant weer een werkende internet verbinding te geven of zijn vaste telefoon te maken.

In mijn privétijd zit ik ook niet bepaald stil. Als ik niet bezig ben een boomhut te bouwen voor de jongste 2 van mijn 4 kinderen, dan ben ik wel voor de oudste 2 of mijn vrouw een lounge set, schuurtje of iets dergelijks aan het bouwen van afgedankt hout. Voor mijzelf heb ik dan ook een barbecue met een bar eromheen gebouwd waar je mij een groot deel van de warme maanden kan vinden.

In de koudere maanden vul ik mijn tijd met zelf muziek schrijven of kijk ik graag een science fiction serie. Ik schaam mij er ook niet voor dat je mij samen met mijn oudste zoon regelmatig terug kan vinden op een “comic con” (maar niet verkleed, zo’n “nerd” ben ik nu ook weer niet)”.