Mobiel

Mobiele abonnementen 

Met Aventel Mobiel op het KPN netwerk heb je altijd een passend abonnement voor elke type gebruiker. Ook kun je bij ons terecht voor mobiele telefoons, beheer en advies.

Bekijk de mogelijkheden >

Mobiel beheer

Wil jij ook minder tijd besteden aan het organiseren en beheren van mobiele contracten en hardware? Laat één van onze experts het je helemaal uit handen nemen.

Bekijk de mogelijkheden >

Onafhankelijk advies

Aventel mag zich de grootste onafhankelijke telecom-aanbieder in o.a. Zuid Kennemerland noemen. Aventel heeft die positie in de regio immers op eigen kracht veroverd. Wat die kracht is? Een gedegen en onafhankelijk advies, gecombineerd met hoogwaardige technische kennis én kennis van de branches waarin we werkzaam zijn.

Waarom Aventel Mobiel

Aventel combineert vast en mobiel én spraak en data. Bovendien beseffen wij als geen ander hoe cruciaal telecom is voor jouw bedrijfsvoering. Dat besef vertaalt zich in een consequente keuze voor technologie die zich bewezen heeft en voor aanbieders van naam. Daarom Aventel! We vertellen je graag meer.

Mobiele telefoons

De nieuwste smartphones altijd op voorraad en tegen scherpe tarieven. Inclusief advies, uitgebreide service en beheer voor jouw organisatie.

Naar de webwinkel >

Maak vrijblijvend een afspraak

Wil je direct een afspraak maken? Klik dan op de onderstaande knop en vul je gegevens in. Dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op. Je kunt ons ook tijdens kantooruren direct bellen via 088 881 2345.

Gratis advies­gesprek

Wil je direct een afspraak maken voor een adviesgesprek? Klik dan op de onderstaande knop en vul je gegevens in.
Wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Je kunt ons ook tijdens kantooruren direct bellen via 088 881 2345.