Mobiele telefonie

Aventel Mobiel

Met Aventel Mobiel op het KPN netwerk heb je altijd een passend abonnement voor elke type gebruiker. Ook kun je bij ons terecht voor mobiele telefoons, beheer en advies.

Naast ons zakelijk KPN portfolio bieden wij ook mobiele abonnementen aan van onder andere Youfone zakelijk en T-Mobile Zakelijk.

Bekijk de mogelijkheden >

Mobiel beheer À la Carte

Met onze oplossing heeft u volledige controle over uw zakelijke mobiele apparaten en abonnementen. Vereenvoudig het beheer, monitor het dataverbruik, implementeer beveiligingsmaatregelen en verminder onnodige kosten.

Bespaar tijd, verhoog de productiviteit en houd je bedrijf altijd verbonden.

Bekijk de mogelijkheden >

Onafhankelijk advies

Ontdek de vrijheid van ons onafhankelijke mobiele-telefonie advies. Wij geloven dat jouw bedrijf uniek is, en daarom bieden wij advies op maat dat aansluit op jouw specifieke behoeften. Geen beperkingen, geen verborgen agenda’s – alleen eerlijk en onpartijdig advies om jou te helpen de juiste beslissingen te nemen voor jouw communicatiestrategie. Met onze diepgaande kennis van de markt en de nieuwste technologische trends, begeleiden wij je naar oplossingen die je efficiëntie verhogen, kosten verlagen en je bedrijf vooruit helpen. 

Waarom Aventel Mobiel

Aventel combineert vaste- en mobiele telefonie met data. Bovendien beseffen wij als geen ander hoe cruciaal telecom is voor jouw bedrijfsvoering. Dat besef vertaalt zich in een consequente keuze voor technologie die zich bewezen heeft en voor aanbieders van naam. Daarom Aventel! We vertellen je graag meer.

Maak vrijblijvend een afspraak

Wil je direct een afspraak maken? Klik dan op de onderstaande knop en vul je gegevens in. Dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op. Je kunt ons ook tijdens kantooruren direct bellen via 088 881 2345.

Gratis advies­gesprek

Wil je direct een afspraak maken voor een adviesgesprek? Klik dan op de onderstaande knop en vul je gegevens in.
Wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Je kunt ons ook tijdens kantooruren direct bellen via 088 881 2345.