Aventel Mobiel

Aventel Mobiel betekent altijd een passend abonnement voor elk type gebruiker. Aventel Mobiel is een SIM Only abonnement dat je prima kunt combineren met de Aventel EEN Vaste Telefonie oplossing. Zo kun je VAMO toevoegen zodat je zowel op kantoor als onderweg bereikbaar bent op één nummer.

Met Aventel Mobiel kies je per gebruiker de juiste abonnementsvorm. Of je nu veel of weinig belt, er zijn abonnementen met een gelimiteerd aantal belminuten en onbeperkte varianten. En ook voor data is  er een ruim scala aan mogelijkheden van 1GB per maand tot onbeperkte data in zowel binnen als buitenland.

Data Only

Met het Aventel Mobiel Data Only abonnement heb je altijd en overal toegang tot internet en jouw bedrijfsnetwerk: onderweg, in de trein of thuis. Om op een veilige manier toegang tot je bedrijfsnetwerk te krijgen biedt Aventel de mogelijkheid het mobiele data abonnement in je IPVPN netwerk op te nemen.

Jouw voordelen:

  • Altijd en overal internet voor je mobiele apparaten;
  • Veilig toegang tot je bedrijfsnetwerk;
  • Scherpe sim-only tarieven tot 50GB data per maand;
  • Een betrouwbare oplossing op het KPN netwerk.
  • Profiteer van één bedrijfsbundel met jouw collega’s tegen een scherp tarief.

Maak vrijblijvend een afspraak

Wil je direct een afspraak maken? Klik dan op de onderstaande knop en vul je gegevens in. Dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op. Je kunt ons ook tijdens kantooruren direct bellen via 088 881 2345.

Gratis advies­gesprek

Wil je direct een afspraak maken voor een adviesgesprek? Klik dan op de onderstaande knop en vul je gegevens in.
Wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Je kunt ons ook tijdens kantooruren direct bellen via 088 881 2345.