Aventel CRM-integratie Aventel

Nu twee weken lang gratis en vrijblijvend!

Wil je meer tijd besparen en efficiënter communiceren met je klanten? Dan hebben we iets moois voor je! Met onze CRM-integratie werkt jouw CRM-systeem naadloos samen met de Aventel-telefoon­centrale. Blije klanten en blije medewerkers. We hoeven je niet uit te leggen wat dát betekent voor je business.

Hier zijn enkele voordelen die je kunt verwachten:

  1. Klikken en bellen via de beliconen in jouw CRM.
  2. Met één klik heb je tijdens je gesprek direct toegang tot alle relevante klant­gegevens, waardoor je persoonlijker en efficiënter communiceert met je – potentiële – klanten.
  3. Bij inkomende gesprekken worden de juiste relatiegegevens automatisch getoond. Zoeken is verleden tijd.
  4. De volledige gesprekshistorie wordt gelogd onder de relatie in je CRM, waardoor je altijd een overzicht hebt van eerdere interacties.
  5. Met slechts één klik maak je een e-mail met een terugbelverzoek, waarbij alle gegevens van de beller automatisch worden ingevuld.
  6. Je kunt heel eenvoudig zien met welke collega je gesprekspartner als laatste heeft gebeld.
  7. In een oogopslag zie je wat de bel­status is van je collega’s.
  8. Als de beller niet voorkomt in je eigen CRM, zoekt de applicatie automatisch de gegevens op basis van het telefoon­nummer op in Google.
  9. Met de CRM-integratie van Aventel bespaar je niet alleen tijd, maar behoren ook verkeerd ingevoerde telefoon­nummers tot het verleden.

Succesvolle koppeling

Naast de desktopintegratie is een koppeling met jouw CRM mogelijk. Elk willekeurig CRM-systeem dat kan communiceren met externe systemen, kunnen we naadloos integreren met onze directe CRM-koppeling. Enkele voorbeelden van CRM-systemen waarmee we onze oplossing al met succes hebben gekoppeld.

CRM tools
CRM tools

Probeer nu twee weken CRM-integratie zonder kosten en geheel vrijblijvend!

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe onze CRM-integratie jou kan helpen om je klantenservice naar een hoger niveau te tillen.