Bedankt voor 2023

Aventel kondigt vol trots de succesvolle overname aan van Nedcall uit Haarlem, waarmee een krachtige impuls wordt gegeven aan onze positie in de dynamische telecommarkt. Deze strategische zet opent de deuren naar een gevarieerder portfolio aan geavanceerde communicatieoplossingen en versterkt tegelijkertijd ons marktaandeel.

Steven Schrier, de Algemeen Directeur van Aventel, deelt zijn enthousiasme over de afronding van de overname van Nedcall: “Deze mijlpaal stelt ons in staat om onze positie in de telecomsector te versterken. We zijn vastbesloten om zowel bestaande als nieuwe klanten te blijven voorzien van hoogwaardige diensten. Door voortdurend te innoveren en flexibel in te spelen op de evoluerende behoeften van de markt, willen we onze leidende rol verder uitbouwen.”

Met de naadloze integratie van Nedcall in Aventel kunnen klanten nu profiteren van een uitgebreider scala aan communicatieoplossingen. Van geavanceerde hosted telefoniediensten tot (mobiele) data- en internetdiensten, bieden wij een breder spectrum aan mogelijkheden. Deze synergie zal ongetwijfeld leiden tot een verrijkte klantervaring en een nog sterkere concurrentiepositie voor Aventel in de telecombranche.

Vragen?

Heb je vragen over deze mail, laat het ons weten via 088 88 12345 of per mail via sales@aventel.nl.