Mobiel beheer À la Carte

Met Zakelijk Mobiel Beheer à la Carte kun je met een gerust hart het beheer van al je smartphones, tablets en simkaarten aan ons overlaten.

De naam ‘à la carte’ zegt het al: wij kunnen ons dienstenaanbod naadloos aan laten sluiten op jouw wensen.

Hierbij een greep uit de mogelijkheden die wij voor je kunnen verzorgen.

Een nieuwe smartphone of tablet

  • Medewerkers van je bedrijf kunnen via onze webshop zelf een smartphone of tablet bestellen. Op de webshop bieden wij een breed scala aan smartphones en tablets aan met concurrerende prijzen waarbij wij voorraadhoudend zijn van de smartphones en tablets die jij aanbiedt aan je medewerkers.
  • Medewerkers hebben de beschikking over proactief advies over het aanbod smartphones en tablets en kunnen wij de looptijd van het toestel waarborgen zodat er tijdig een nieuw toestel wordt verschaft.
  • De factuur kan gesplitst worden waarbij er een gedeelte aan de medewerker kan worden gefactureerd en een gedeelte naar het bedrijf zodat dit voor eenieder fiscaal aantrekkelijk is.
  • Voordat het apparaat bij de medewerker geleverd wordt maken wij deze klaar voor zakelijk gebruik. Hierbij registreren wij het apparaat binnen het Mobile Device Management (MDM) platform via ofwel het Apple Device Enrollment Program (DEP) of het Samsung Knox-platform.

Beheer van smartphones en tablets

  • Wanneer een medewerker in dienst treedt ontvangt hij of zij deze volledig voor geïnstalleerd en desgewenst voorzien van
    een beschermhoes en display bescherming.
  • Wanneer een medewerker uit dienst treedt dragen wij zorg voor een soepele overgang. Wij dragen zorg voor het opzeggen van het abonnement en leveren het apparaat leeg, schoon en indien nodig gerepareerd weer retour.

Simkaart beheer

  • Bij de indiensttreding van een nieuwe medewerker zorgen wij voor een geactiveerde simkaart met bijbehorend abonnement.
  • De simkaarten zijn overzichtelijk op naam zichtbaar via ons klantportaal waarbij onder andere het verbruik maar ook het aanvragen van een nieuwe simkaart geregeld kan worden in geval van diefstal, verlies of defect.

Accountmanagement

Zoals hierboven omschreven kun je het beheer van al je smartphones, tablets en simkaarten met een gerust hart aan ons overlaten maar uiteraard bespreken we graag of het gekozen abonnement, de gemaakte afspraken en andere zaken nog voldoen aan je wensen. Dit doen we in overleg met jou op regelmatige basis.

Neem contact met ons op voor meer informatie over wat wij kunnen betekenen voor jouw organisatie.

Maak vrijblijvend een afspraak

Wil je direct een afspraak maken? Klik dan op de onderstaande knop en vul je gegevens in. Dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op. Je kunt ons ook tijdens kantooruren direct bellen via 088 881 2345.

Gratis advies­gesprek

Wil je direct een afspraak maken voor een adviesgesprek? Klik dan op de onderstaande knop en vul je gegevens in.
Wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Je kunt ons ook tijdens kantooruren direct bellen via 088 881 2345.