rapportage met HIP Reporter

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van je organisatie en de prestaties van je medewerkers en afdelingen met HIP Reporter.

Wil je volledige controle over de telefonische bereikbaarheid van je organisatie?

Onze geavanceerde telefonie rapportage HIP Reporter biedt je de mogelijkheid om elke oproep, afdeling en telefoon­nummer te analyseren en te bereik­baarheid te optimaliseren, zodat je bedrijf maximaal blijft presteren. Met real-time inzichten en uitgebreide analyses haal je het maximale uit je Aventel telefoon­centrale. Hier zijn een paar redenen waarom HIP Reporter de juiste keuze is voor jouw bedrijf:

1. Real-time inzichten, real-time beslissingen

Ontvang onmiddellijk waardevolle gegevens over inkomende en uitgaande oproepen. Monitor gespreksduur, wachttijden, en status van medewerkers, allemaal in real-time. Hierdoor kun je direct reageren en verbeteren waar nodig.

2. Verhoog de klant­tevredenheid

Met gedetailleerde rapporten over belgedrag en piektijden, kun je de behoeften van je klanten beter begrijpen. Identificeer patronen en zorg voor de juiste capaciteit zodat je klanten­service altijd bereikbaar is. Tevreden klanten zijn loyale klanten!

3. Optimaliseer je team

Ontdek welke medewerkers uitblinken en welke nog onder­steuning nodig hebben. Geef gerichte training op basis van echte data en zie hoe je team groeit in effectiviteit en professionaliteit.

4. Bespaar tijd en middelen

Automatiseer rapportages en bespaar kostbare tijd. Onze gebruiks­vriendelijke interface maakt het eenvoudig om gegevens te analyseren en rapportages te plannen zonder dat je een data­weten­schapper hoeft te zijn. Focus op wat echt belangrijk is – het laten groeien van je bedrijf.

HIP Reporter rapportage Aventel

Aventel helpt:

Zodra HIP reporter actief is maken we samen met jou een nulmeting en stellen we doelen. Onze specialisten geven jou tips en handvatten om deze doelen te halen zo je bedrijf optimaal te laten presteren.

Neem vandaag nog contact met ons op

Ontdek hoe wij jou kunnen helpen de communicatie binnen je bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen! Je kunt ons ook tijdens kantooruren direct bellen via 088 881 2345.

Gratis advies­gesprek

Wil je direct een afspraak maken voor een adviesgesprek? Klik dan op de onderstaande knop en vul je gegevens in.
Wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Je kunt ons ook tijdens kantooruren direct bellen via 088 881 2345.