Notifcaties en blokkeringen Mobiel

Sinds 12 Oktober is de extra voordelige roaming bundel beschikbaar bij  MKB Mobiel 2020. Naast Unlimited Data in Nederland ontzorgen we onze klanten nu dus ook op hun zakenreis. Voor de 24 populairste bestemmingen buiten de EU is een nieuwe roamingbundel ontwikkeld met een databundel van 1GB. Meer data voor minder geld dus!  Nu is er écht voor elke zakenreis een passende bundel.

Nieuwe voordeelbundels

Extra Voordeel Landen: 1GB Mobiel internet (€20,-) in 24 populairste bestemmingen buiten de EU.

Geldig in de volgende landen: Aruba, Australië, Bonaire, Canada, China, Curaçao, Filippijnen, Hong Kong, India, Israël, Koeweit, Maleisië, Montenegro, Nieuw Zeeland, Rusland, Saba, Singapore, Sint Eustatius, Sint Maarten, Taiwan, Turkije, Verenigde Arabische Emiraten, Verenigde Staten en Zuid-Korea.

Voordeel Landen: 250MB mobiel internet (€ 25,-) in 33 populaire bestemmingen buiten de EU. 

Let op: Wanneer er geen Extra Voordeel Landen bundel is geactiveerd, vallen die landen ook onder de  Voordeel Landen bundel. Geldig in de volgende landen: Albanië, Amerikaans Samoa, Amerikaanse Maagdeneilanden, Argentinië, Bosnië en Herzegovina, Brazilië, Cambodja, Chili, Colombia, Costa Rica, Dominicaanse Republiek, El Salvador, Honduras, Indonesië, Jamaica, Japan, Kosovo, Macedonië, Mexico, Nicaragua, Noordzee, Oekraïne, Panama, Paraguay, Peru, Puerto Rico, Servië, Sri Lanka, Suriname,  Thailand, Tunesië, Uruguay en Zuid-Afrika.

Overige Landen: 100MB mobiel internet (€50,-) in de overige landen buiten de EU. 

Geldig in de volgende landen m.u.v.: EU, Extra Voordeel Landen, Voordeel Landen, Britse  Maagdeneilanden, Cookeilanden, Djibouti, Ethiopië, Fiji, Guam, Libië, Malediven, Zuid-Soedan, Sudan, Togo, Vanuatu en Zambia.

Roaming op de Noordzee

Er is ook een nieuw gebied beschikbaar gekomen waar het mogelijk is om met onze mobiele abonnementen te roamen; de (Nederlandse, Britse en Noorse) Noordzee. Dit gebied is al jaren van groot belang voor Nederland. Het wordt gebruikt voor het winnen van duurzame en fossiele energie, als oefenlocatie voor defensie, voor de Nederlandse waterkering, scheepvaart en visserij. Tot nu toe was het hier alleen mogelijk om via dure satelliet- en straalverbindingen gebruik te maken van de mobiele telefoon. Vanaf nu is het ook mogelijk om hier gebruik te maken van je mobiele abonnement van KPN. Daardoor is er een beter bereik tegen lagere kosten. De Noordzee valt onder de Voordeel Landen 250MB bundel. Daarnaast geldt ook het rest van de wereld pay-go tarief voor bellen, sms’en en internetten hier.

Beschikbaarheid

De nieuwe roaming bundels zijn alleen beschikbaar in combinatie met MKB Mobiel 2019 en 2020. Heb je al een “Overige Landen (100MB)-bundel”, dan kan je de bundel blijven gebruiken zoals je gewend bent. Als je de nieuwe “Overige Landen (100MB)-bundel” wilt gebruiken, dan moet je de oude bundel eerst opzeggen voordat de nieuwe kan worden aangevraagd. Echter is dat voor sommige klanten minder gunstig dan de oude bundel (er zitten minder landen in). Klanten met oudere mobiele abonnementen kunnen het abonnement vernieuwen naar MKB Mobiel 2020 en zo ook gebruik maken van de nieuwe bundels.

Meer informatie?

Voor commerciële vragen over het mobiel portfolio neem je contact op met Aventel via sales@aventel.nl  of telefoon: 088-88 123 45.