Ridwan Aventel

Ridwan Djanam

Telecom Specialist

ridwan@aventel.nl
LinkedIn profiel

Even voorstellen…

”Mijn naam is Ridwan. Sinds kleins af aan is verkopen met de paplepel bij mij ingegoten. Mijn vader heeft namelijk een bedrijf in het verkopen van exotische snacks, waarbij ik als kleine jongen elke zomer heb moeten meehelpen op festivals en markten. Mijn vader verkoopt nog steeds op de markt en zo nu en dan help ik een handje mee.

Door mijn ervaring met verkopen op de festivals en markten heb ik sinds jongs af aan met allerlei soorten klanten te maken gehad. Het kunnen schakelen tussen verschillende type soorten personen heeft mij enorm geholpen in mijn loopbaan carrière. Voordat ik bij Aventel begon heb ik altijd in de sales gezeten. Het kunnen verkopen van een product/dienst was voor mij nooit echt de uitdaging, maar het vertrouwen kunnen winnen en een klant naar tevredenheid te hebben geholpen was voor mij de grote winst. De rol als accountmanager is voor mij dan ook een functie waarin ik mij thuis voel. Over thuis voelen gesproken, in januari 2024 ben ik met open armen ontvangen door Aventel.

Voordat ik bij Aventel begon heb ik 8-jaar gewerkt als accountmanager bij een grote telecompartij. Een mooie en leerzame periode, maar ik voelde mij toch altijd thuis in een kleinschaligere organisatie. Ik was niet direct op zoek naar een nieuwe uitdaging ,maar via een kennis kwam ik met Martien in contact en in een rap tempo werd ik onderdeel van de Aventel familie. De gesprekken die ik heb gevoerd met Martien, Steven en Sebastiaan verliepen zo goed en voelde erg vertrouwd dat ik per direct mijn baan heb opgezegd en nu officieel “Aventello” ben.

Naast mijn baan ben ik een echte familiemens. Mijn vrouw en ik hebben samen 3 prachtige kinderen waar we in het weekend vaak uitjes mee doen. Als mijn kinderen mij niet hebben afgebeuld probeer ik in mijn vrije tijd mijn hobby uit te oefenen als videograaf. Het maken van muziekvideo’s heb ik in het verleden altijd gedaan en doe ik zo nu en dan nog steeds om mijn creatieve geest te prikkelen.”