QTC

“In een mum van tijd geregeld.” 
QTC Recruitment is een recruitmentorganisatie die zich focust op de life sciences-industrie, en dan met name medical devices, biopharma en food sciences. Hans Dijkstra, een van de drie managing partners, vertelt waarom QTC Recruitment voor Aventel heeft gekozen.

“QTC Recruitment is eind 2014 opgericht. Onze missie is om service van wereldklasse te leveren en om inspiratie en innovatie in recruitment te bieden aan onze klanten, kandidaten en werknemers. Daar hebben we onze handen vol aan. Om ons volledig te kunnen focussen op onze corebusiness hebben we ervoor gekozen onze IT-support bij Aventel neer te leggen. Aventel regelt deze support met een van hun IT-partners. Dat beviel zo goed, dat we begin 2020 ook onze telefoniediensten bij Aventel hebben ondergebracht.”

Lekker praktisch

“Ons team is redelijk klein, we runnen QTC Recruitment met zo’n 35 man. We hebben dan ook geen eigen IT-afdeling. We zien Sebastiaan Bouman van Aventel als onze IT-manager en het team van Aventel als ons IT-team. Zo voelt het. Het fijne is dat ze altijd bereikbaar zijn, maar ook dat ze ons van strategisch advies kunnen voorzien en mee kunnen denken als dat nodig is. Vaak worden problemen al opgelost voor ze zich voordoen. Laatst moest er iets opnieuw geïnstalleerd worden. Dan kan je denken: gedoe! Maar Sebastiaan heeft een heel simpele guideline voor ons gemaakt, zodat iedereen zelfstandig de update kon uitvoeren. Sebastiaan kon op afstand checken of alles goed was gegaan. Zo was het in een mum van tijd geregeld.”

Volste vertrouwen 

“Natuurlijk moesten we elkaar even leren kennen. Als je een IT-manager in dienst neemt, moet die immers ook ingewerkt worden. Maar de samenwerking verloopt heel prettig. IT lag in het verleden op mijn bordje en daar heb ik nu geen omkijken meer naar. Er lag al zoveel op dat bordje, het is fijn dat er iets af is en dat je het ook in het volste vertrouwen aan iemand over kunt laten.”