Logo PostBeeld

Postbeeld

Alles bij één partij  
Postbeeld is in 1983 begonnen als een postzegelwinkel in Haarlem. Het is uitgegroeid tot de grootste online postzegelwinkel van Nederland en heeft daarnaast vestigingen in Leiden en Amsterdam.

Naast de verkoop van postzegels is Postbeeld actief in de verkoop van munten. Ook heeft Postbeeld nog een aantal webshops: ‘knutselparade.nl’: verkoop van knutselspullen, ‘hobbyprof.nl’: verkoop van gereedschap voor de modelbouw, ‘bodanidance.nl’: verkoop van danspalen, ‘bodystamps.nl’: verkoop van tijdelijke tatoeage met make-up inkt en ‘scale160.com’: de verkoop van modelauto’s met een schaal van 1:60. 

Telefonie- en internetverbindingen moderniseren 

Wegens ruimtegebrek is het magazijn en het kantoor van Postbeeld onlangs verhuisd van de Kloosterstraat naar de Emrikweg in Haarlem. Op de Emrikweg heeft Postbeeld nu een oppervlakte van 400 m2, voor kantoor en magazijn. Deze verhuizing was voor Postbeeld een uitgelezen kans om ook de telefonie- en internetverbindingen te moderniseren en samen te voegen.

Toen Postbeeld zijn kantoor en magazijn verhuisde heeft Aventel de volgende zaken verbeterd:

  • Alle winkels zijn gemoderniseerd
  • Alle ISDN lijnen zijn omgezet naar VoIP telefonie
  • Alle webshops zijn van een eigen telefoonnummer voorzien
  • Alle internetverbindingen lopen via één leverancier
  • Pintransacties verlopen via internet
  • Alle alarm doormeldingen verlopen via internet naar de meldkamer

“Wij vinden het fijn om alle internet-, computer- en telefonie gerelateerde zaken onder gebracht te hebben bij één partij” vertelt Rob Smit, eigenaar van Postbeeld. “Wij hebben geen aparte IT beheerder in dienst. Als we een probleem hebben bellen we met de servicedesk van Aventel en zij lossen het probleem dan op.

Als u meer wilt weten over hoe wij u telecom zaken verhuizen, download dan het whitepaper