Brouwer Company

Brouwer Company

Brouwer Company is dé specialist in personenvervoer in de regio Noordwijk, Katwijk, Leiden en de Duin- en Bollenstreek. Aventel verzorgt de telefonie voor Brouwer Company. Joke Brouwer, algemeen directeur van Brouwer Company, aan het woord.

“Ons familiebedrijf bestaat al bijna honderd jaar en bestaat uit Taxi Brouwer, Brouwer Tours, Brouwer Travel, Taxicentrale Oegstgeest, Taxicentrale De Jong, Taxi Jonker, Touringcarbedrijf Lubbe Reizen en Brouwer Academy. Aventel verzorgt voor ons zowel de vaste als de mobiele telefonie. De vaste telefonie voor op kantoor en voor de verschillende merken die we voeren, inclusief de noodzakelijke callcenterfuncties. Voor de medewerkers regelt Aventel de mobiele telefonie, inclusief de simkaartjes voor boordcomputers van alle taxi’s. De internetverbinding verloopt via een IT-partner van Aventel, gezamenlijk zorgen ze dat dat goed functioneert.”

24 uur per dag bereikbaar

“Het feit dat we uit meerdere bedrijven bestaan en ook meerdere taximerken voeren, zorgt wel voor een extra uitdaging als het gaat om telefonie. Al die telefoontjes moeten natuurlijk op de juiste lijn binnenkomen. Bovendien zijn onze taxibedrijven 24 uur per dag operationeel. Dat houdt in dat we ook 24 uur per dag bereikbaar moeten zijn. Inmiddels kunnen klanten ook online hun taxirit boeken, maar de ervaring is dat de meeste mensen toch liever bellen. Dan kunnen we ons niet veroorloven uit de lucht te zijn. Maar gelukkig kunnen we altijd bij Aventel terecht. De service van de helpdesk is prima en lekker snel. En als het nodig is, kan ik altijd Steven bellen. Dat is heel prettig. Ja, als de service zo blijft als nu, zijn we dik tevreden.”