Mauro Massaro

Senior Telecom Engineer

LinkedIn Profiel

 

Even voorstellen…

“Na jaren onverzadigd in de grafische sector te hebben gewerkt vond ik het tijd worden voor iets compleet anders. Met een paar richtlijnen in mijn hoofd, maar zonder enig idee welke richting ik precies op wilde gaan vroeg ik op een dag tijdens een repetitieavond aan mijn huidige collega-engineer Marco van Riessen, waarmee ik toentertijd samen in een band speelde, wat hij nou eigenlijk precies voor werk deed. Wat hij vertelde sprak mij enorm aan, dus al snel volgde mijn volgende vraag: “Hebben jullie misschien nog iemand nodig?” Toen ik die vraag stelde had ik nooit verwacht dat ik ongeveer 6 maanden later in dienst zou treden als Telecom Engineer bij het bedrijf dat toen nog de naam FlexiPhone droeg.

De overstap van de grafische wereld naar die van internet en telecommunicatie vond officieel plaats op 1 maart 2008. Tot op de dag van vandaag is er nog geen moment geweest dat ik spijt heb gehad van deze stap. Integendeel zelfs. Ik vind het heerlijk om technisch bezig te zijn en tegelijkertijd kan ik ook verbazingwekkend veel creativiteit in mijn werk kwijt. Meer zelfs dan ik ooit in de grafische wereld heb gekund. Ironisch genoeg werd mij per 2016 ook nog eens de kans geboden om naast mijn technische werkzaamheden regelmatig weer grafisch creatief aan de slag te gaan voor Aventel. Zo worden al mijn kwaliteiten volop benut!

Als ik niet over een ontzettend leuke, veelzijdige, creatieve en uitdagende baan kan praten dan weet ik het ook niet meer :-)”