Alice Scheerder

Mobiele telefonie specialist

LinkedIn profiel

Even voorstellen…

”Jarenlang ben ik apothekersassistente geweest in een openbare- en ziekenhuisapotheek. In meer dan 20 jaar was het vak zo veranderd met al die overheidsregels en standaardisaties dat ik het tijd vond om iets anders te gaan doen.

Toen ben ik gaan werken als accountmanager bij een bedrijf dat een product in de markt wilde zetten op het gebied van ayurveda. Na driekwart jaar ging dit bedrijf failliet en werd ik door een oude collega benaderd om als freelancer, oogcosmetica te verkopen en te promoten in parfumeriezaken.
In die tijd werd ik benaderd door een vaste telefonieaanbieder of ik niet hun vaste telefonie dienst wilde verkopen.  Toen ging ik er nog vanuit dat ik dat er wel even bij kon doen. Al gauw kwam ik erachter dat ik mij het beste op een productgroep kon focussen en koos toen uiteindelijk om met de telefonie verder te gaan.

Gaandeweg kwam de vraag naar meer diensten, zoals mobiel, andere aanbieders voor vaste telefonie en internet enz. Na een aantal jaren heb ik een klantenbestand van een bevriende collega overgenomen, die veel klanten had op de Veluwe en in de buurt van Amersfoort, waar ikzelf geboren ben. In het begin moest ik veel brandjes blussen, gezien hij het niet zo netjes had achtergelaten. Maar wanneer eenmaal het vertrouwen er was, waren ook deze klanten blij met mijn aanpak. Relatiebeheer is mijn sterkste kant. Mijn klanten zijn mij erg trouw en heb dan ook zeer weinig verloop.

Door o.a. de omstandigheden van de afgelopen twee jaar ben ik heel erg na gaan nadenken over mijn hobby reizen. Om tijdens mijn reizen de klanten goed te kunnen achterlaten en mijzelf meer vrijheid te kunnen geven, zou ik wat moeten gaan veranderen. Door alle overnames is er veel schaalvergroting en ik bedacht mij, dat ik in mijn eentje wellicht niet meer de wensen van de klant voldoende zou kunnen invullen. Dit heeft geleid tot een gesprek met Martien en Steven, waarbij ik gelijk een goed gevoel had over een eventuele samenwerking. Na enkele gesprekken waren we het gezamenlijk al heel snel eens en per 1 Oktober 2022 is de samenwerking dan ook een feit geworden. Na, in bijna 20 jaar Eye Connection te hebben opgebouwd gaan we nu samen verder als Aventel. De energieklanten blijf ik geheel zelf bedienen onder de naam Eye energie.

Ik ben heel veel enthousiaste collega’s rijker geworden, dus dat is ook heel erg leuk.

Mijn hobby’s zijn reizen en met de camper weekendjes weg. Ik ga graag naar het theater, de film, een festival of uit eten.Ik ben getrouwd met een hele lieve man, heb twee kinderen uit mijn eerste huwelijk, drie bonus dochters, allemaal volwassen en gesetteld en inmiddels drie kleinkinderen, waar wij allebei regelmatig met veel plezier op passen.”