Instructievideo hipper+

Handige instructievideo’s voor thuiswerken met de Hipper+

Wij krijgen de laatste tijd veel vragen over het gebruik van de Hipper+ applicatie. Om veel gestelde vragen te beantwoorden hebben wij een aantal instructievideo’s gemaakt waarin op een eenvoudige manier wordt uitgelegd hoe bepaalde functies te gebruiken zijn.

Aventel EEN Hipper+ Bellen via Centrale (centrale belt terug)

Deze video laat zien hoe u met de Hipper+ app kunt bellen waarbij de centrale u terugbelt. Hiermee zijn de belkosten voor het gesprek voor de zaak en belt u uit met uw zakelijke telefoonnummer.


Aventel EEN Hipper+ Bellen via Centrale (calltrough)

Deze video laat zien hoe u met de Hipper+ app kunt bellen door de centrale heen. De belkosten die hiermee worden gegenereerd zijn voor uw abonnement. Op deze manier belt u uit met uw zakelijke telefoonnummer.


Aventel EEN Hipper+ Gesprek doorverbinden

Deze video laat je zien hoe u met de Hipper+ app gesprekken kunt doorverbinden. Dit kan met en zonder ruggespraak.


Meer informatie?

Heeft u na het bekijken van de instructievideo’s vragen over het gebruik van Hipper+? Stuur dan gerust een e-mail naar service@aventel.nl of kijk op onze servicepagina voor meer service-gerelateerd zaken.

Wilt u weten hoe u deze handige app toepast in uw organisatie? Neem dan contact op met een van onze telecomspecialisten, of mail naar sales@aventel.nl.