Nieuw: HIP Reporter 4.0

Op woensdag 8 maart 2023 wordt de nieuwste versie (v4) van HIPIN Desktop Integratie officieel vrijgegeven. In de nieuwe versie komen een aantal grote verbeteringen beschikbaar. Stap dus zo snel mogelijk over. 

De nieuwe functies

Met de update van HIPIN brengen we een compleet vernieuwde applicatie. Hier zit onder andere een softphone in, ondersteuning voor Microsoft Teams en uitgebreidere integraties met CRM-pakketten.

Ook het doorverbinden is verbeterd in de update

Uit onderzoek kwam naar voren dat het doorverbinden van gesprekken veel stappen kost. We hebben daarom het hele proces opnieuw bekeken en hebben het aantal stappen om door te verbinden verder terug kunnen dringen en het tegelijkertijd ook duidelijker gemaakt. Een mooie verbetering dus! 

Update Hipper+

Op 31 januari is er een update beschikbaar gekomen voor de HIPPER+ app voor Android en iOS. Er waren een aantal klachten vanuit klanten binnengekomen over de complexe manier van doorverbinden. Wij hebben deze feedback ter harte genomen en in de update van 31 januari is een nieuw doorverbindproces beschikbaar. In dit nieuwe proces zijn er minder handelingen nodig om een gesprek door te verbinden..

Nieuwsgierig?

Wil je meer weten over HIPIN of Hipper+ of over onze telefonieoplossingen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We leren jou en je bedrijf ook graag kennen!