Network Monitoring

Maak je gebruik van een Aventel verbinding met een Aventel Managed Router? Dan wordt jouw verbinding 24 uur per dag bewaakt op beschikbaarheid, belasting, responstijden en andere belangrijke kenmerken. Mocht er iets mis zijn, dan wordt de Aventel Helpdesk actief geïnformeerd en zullen onze medewerkers actie ondernemen. Vaak weten wij dus al wat er aan de hand is voordat je het zelf merkt.

Waarom permanente monitoring?

Door permanente monitoring verhogen wij de kwaliteit en beschikbaarheid van je dataverbinding. Door de actieve monitoring zijn wij in staat om vroegtijdig afwijkingen te constateren en pro-actief op te lossen. Zo presteert je verbinding altijd optimaal.

Zelf toegang tot de monitoring­server

Zelf de beschikbaarheid van je internet­verbinding controleren? Controleren waarom de verbinding traag is? Actief notificaties ontvangen bij een storing op jouw verbinding? Dat kan bij Aventel. Wij hebben een compleet pakket samengesteld waarmee je toegang krijgt tot alle informatie over de status van je verbinding. Dit kan middels de website network.aventel.nl of via de mobiele app PRTG. Zo heb je ook zelf 24 uur per dag toegang tot alle informatie over de status van je verbinding.

Wat kost Aventel Network Monitoring

De kosten voor Aventel Network Monitoring zijn inbegrepen in het pakket Managed Router en Aventel Zakelijk Internet. Wil je zelf toegang tot de monitoring­server en de PRTG app? Dan kost dat slechts 5 euro per maand per router. Voor dit bedrag richt Aventel de toegang tot de server op wens voor je in en ondersteunt Aventel bij het gebruik van het monitoring­pakket. Wij helpen je bijvoorbeeld met het instellen van de alarm­notificaties en het inrichten van de PRTG app.

Maak vrijblijvend een afspraak

Wil je direct een afspraak maken? Klik dan op de onderstaande knop en vul je gegevens in. Dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op. Je kunt ons ook tijdens kantooruren direct bellen via 088 881 2345.

Gratis advies­gesprek

Wil je direct een afspraak maken voor een adviesgesprek? Klik dan op de onderstaande knop en vul je gegevens in.
Wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Je kunt ons ook tijdens kantooruren direct bellen via 088 881 2345.