Glasvezel Waarderpolder Haarlem
Is jouw bedrijf gevestigd in de Waarderpolder in Haarlem en wil je supersnel en stabiel internet? Neem dan snel contact op met Aventel, jouw lokale service­provider en specialist in zakelijk internet.
Glasvezel internet snelheid

Hoge snelheden

Hoge symmetrische snelheden, meer netwerkcapaciteit en supersnelle responstijden zorgen ervoor dat je nog sneller kunt up- en downloaden. Werken in de cloud was nog nooit zo stabiel.

Glasvezel internet lokatie

Lokale service

Omdat wij net als jouw onderneming gevestigd zijn in Haarlem kunnen we je snel van dienst zijn. Met persoonlijke ondersteuning en deskundig advies staan wij altijd voor je klaar.

Glasvezel internet lage kosten

Lage kosten

Met KPN en de diensten en service van Aventel, beschikt je onderneming over hogere internet­snelheden tegen veel lagere kosten dan het huidige aanbod.

Wat zijn de maandelijkse kosten?

KPN Fiber Waarderpolder – 100 Mb 75,-

KPN Fiber Waarderpolder – 200 Mb 85,-

KPN Fiber Waarderpolder – 1000 Mb 95,-

Optioneel: meerdere IP adressen of meerdere VLAN’s

De genoemde prijzen zijn inclusief Managed Router en contract voor 24 maanden.

Managed Router GRATIS
4G Back-up 12,50

4G backup is een oplossing waarmee we een simkaart integreren met de internetverbinding die ervoor zorgt dat je toegang tot internet houdt als je een storing hebt. De kans op lange uitval en niet kunnen werken sluit je hier dus mee uit.

EVI 7,50

EVI is een dienst op de internetverbinding waarmee schadelijke websites worden geblokkeerd door de firewall van KPN. Hiermee verklein je bijvoorbeeld het risico op ransomware omdat de linkjes in fishingmailtjes niet zullen werken.

Aansluitkosten (éénmalig) GRATIS

Aanleg glasvezel tot in de meterkast. Aansluiten van glasswitch en router.

Installatie kosten Router (éénmalig) 99,-

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Specialist in zakelijke telefonie en internet

Aventel is net als jouw onderneming gevestigd in Haarlem. Met inmiddels 20 jaar kennis en ervaring in zakelijke internet- en telefoniediensten helpt Aventel je onderneming beter te laten presteren. Professioneel en bevlogen doen wij de dingen die we doen. Vakkundig en ondernemend. Aventel is er voor jou! Multifunctioneel, betrouwbaar en met de beste ondersteuning. Als het nodig is, zijn wij binnen tien minuten bij je bedrijf.

Wil je meer weten?

Mail snel naar waarderpolder@aventel.nl voor meer informatie of vraag nu een offerte aan.