zakelijke telefonie diensten

Voor een betrouwbare zakelijke telefonie dienst is Aventel de juiste keuze. Wij bieden je niet alleen de mogelijkheid om te bellen, sms’en en chatten met je zakelijke contacten, maar ook toegang tot supersnel internet en betrouwbare videoconferencing. Zo ben je altijd en overal verbonden met je collega’s en zakenpartners. Kies voor Aventel en ervaar de voordelen van onze professionele telefonie diensten voor je bedrijf.

Aventel mobiele telefonie

Telefonie

Aventel heeft ruime ervaring op het gebied zakelijke telecom. Ons team bestaat uit een combinatie van ervaren specialisten en enthousiaste medewerkers. Met deze ervaring en kennis in huis kunnen we voor elke bedrijfssituatie het beste advies geven en de oplossing implementeren.

Een greep uit onze zakelijke telefonie-oplossingen:

> VoIP-telefonie
> Mobiele telefonie
> Aventel ÉÉN

Aventel mobiele telefonie

Internet

Razendsnelle internet­verbindingen voor zakelijke toepassingen, zowel draadloos als vast. Snel, betrouwbaar en stabiel. Cruciaal voor elke ondernemer. Onze ervaren specialisten onderzoeken de mogelijkheden op jouw bedrijfslocatie en adviseren je over de best passende oplossing.

Een greep uit onze zakelijke internet-oplossingen:

> Zakelijk glasvezel
> XDSL
> Extra veilig internet

Maak vrijblijvend een afspraak

Wil je direct een afspraak maken? Klik dan op de onderstaande knop en vul je gegevens in. Dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op. Je kunt ons ook tijdens kantooruren direct bellen via 088 881 2345.