Nieuw: HIP Reporter 4.0

Bijna alle bedrijven hebben wel eens met een internetstoring te maken. Gemiddeld valt internet een dag per jaar uit en heb je mogelijk geen business. Aventel heeft hiervoor een eenvoudige oplossing: Back-up internet.

Een internetstoring, wat nu?

Iedereen is tegenwoordig volledig afhankelijk van internet en je moet er niet aan denken dat je een dag geen gebruik kan maken van je telefoon, je pinapparaat of je pc’s. Over het algemeen kost je dat veel frustratie én geld. Als je voorheen te maken kreeg met een internetstoring, dan nam je contact op met Aventel en kreeg je als de storing langer duurde een simkaart en een 4G- router als tijdelijke oplossing.

Zolang de internetlijn eruit lag, kon je bedrijf weliswaar doordraaien, maar je moest vaak ook de databundel nog in de gaten houden. Groot nadeel was dus dat het wel even duurde voordat er een tijdelijke oplossing was. Daar is nu een eenvoudige, laagdrempelige en goedkope oplossing voor.

Binnen een minuut weer online

Met Back-up internet van Aventel wordt een simkaart in de internetlijn geïntegreerd. Op het moment dat die lijn onverhoopt mocht uitvallen, wordt automatisch overgeschakeld naar het mobiele 4G netwerk van KPN. Je hebt daarbij geen datalimiet. Daardoor kun je binnen een minuut weer onbeperkt gebruikmaken van het netwerk. Er is niemand nodig om een handeling te verrichten, het gaat helemaal vanzelf. Ook kom je niet voor financiële verrassingen te staan.

Back-up internet

Het mooie van Back-up internet is dat het niet ingewikkeld is. Er zijn hele complexe oplossingen die vaak veel geld kosten, maar dit product is laagdrempelig en eenvoudig te bestellen. Alles wat in het netwerk staat blijft tijdens een storing in verbinding staan met het internet; je pinautomaat en je pc’s. Ook de telefonie is afhankelijk van het internet en blijft dus gewoon doordraaien. Voor slechts 12,50 euro per maand, dek je hier een altijd aanwezig risico mee af. Voor bedrijven die tijdens een storing afhankelijk zijn van het vaste IP-adres, is echter een andere maatwerkoplossing nodig.

Nieuwsgierig?

Wat kost het jouw bedrijf als je een dag of twee dagen geen internet hebt? Is dat jou 12,50 euro per maand waard? Meer weten over back-up internet? Laat het ons weten via 088-8812345 of per mail via sales@aventel.nl.