Call center

Voor kleine en grote call centers heeft Aventel een uitstekende oplossing welke bestaat uit verschillende onderdelen.

Wachtrij

Om de inkomende gesprekken op een goede manier af te handelen, ook bij drukte, kun je gebruik maken van de geavanceerde wachtrij. Welkomstboodschap, aankondiging positie in de wachtrij, comfort massage, escape naar voicemail en overflow zijn enkele features waarmee je jouw bereikbaarheid kunt verbeteren. Medewerkers hebben op verschillende manieren de status van de wachtrij inzichtelijk en bepalen zelf hun persoonlijke status zodat er geen gesprekken verloren gaan. En heb je wel eens overwogen om je klanten te verwelkomen met een HD-video boodschap? Ook dit is mogelijk met onze call center oplossing.

Call Center Applicatie

De Call Center Applicatie is er voor middelgrote bedrijven en afdelingen tot multinationals en is inzetbaar in elke omgeving. De Call Center Applicatie is een browser gebaseerde applicatie en ondersteunt meer dan 50 wachtrijen, meerdere afdelingen, meerdere locaties, mobiele agenten, thuiswerkers en biedt uitgebreide rapportagemogelijkheden.

Supervisor Applicatie

Met De Call Center Supervisor Applicatie heeft jouw supervisor altijd zicht op de situatie van het call center. Wat is de gemiddelde wachttijd, hoeveel mensen bevinden zich in de wachtrij, hoe lang duurt een gemiddeld gesprek? Dit zijn enkele belangrijke pijlers, die de prestatie van jouw call center bepalen. Maar ook wil je weten hoe jouw medewerkers in het verleden over een bepaalde periode hebben gepresteerd. En hoe ontwikkelt zich de belasting van het call center over een langere periode? Dit zijn allemaal zaken die de Call Center Supervisor inzichtelijk voor je maakt. 

Maak vrijblijvend een afspraak

Wil je direct een afspraak maken? Klik dan op de onderstaande knop en vul je gegevens in. Dan nemen wij binnen één werkdag contact met je op. Je kunt ons ook tijdens kantooruren direct bellen via 088 881 2345.

Gratis advies­gesprek

Wil je direct een afspraak maken voor een adviesgesprek? Klik dan op de onderstaande knop en vul je gegevens in.
Wij nemen binnen één werkdag contact met je op. Je kunt ons ook tijdens kantooruren direct bellen via 088 881 2345.