Logo Tinnemans Groep

Tinnemans Groep

‘Het voelt alsof het nooit anders is geweest.’ 
De Tinnemans Groep is een groothandel in automaterialen.
Al sinds de oprichting in 1973 kunnen garage-, transport-, landbouwmechanisatiebedrijven en fleetowners bij Tinnemans terecht.
Of het nu gaat om het kleinste technische onderdeeltje of om een totaalinrichting van een werkplaats. Met zeven vestigingen verdeeld over Noord-Limburg en Brabant valt er nogal wat te telefoneren.

Aventel verzorgt een complete data- en telefonieoplossing voor de verschillende locaties van Tinnemans. Zo hebben wij voor het magazijn een geavanceerd dect-netwerk aangelegd zodat de medewerkers zich vrij kunnen bewegen tijdens het bellen. Voor de directie is er een rapportagesysteem ingericht zodat de telefonische bereikbaarheid gemonitord en geoptimaliseerd kan worden. Alle locaties zijn voorzien van dataverbindingen met back-up en VPN voor een veilige en betrouwbare manier van het delen van data. Ook de mobiele telefoons en abonnementen worden verzorgd door Aventel zodat Tinnemans één aanspreekpunt heeft voor alle telecomzaken. 

Vertrouwen op een partner

“Voor zowel onze mobiele telefonie als VoIP en diverse andere telefonieoplossingen vertrouwen we al jaren op Aventel,’ zegt een van de directieleden. ‘Het is fijn dat je totaal ontzorgd wordt. Je geeft in lekentaal aan wat je nodig hebt, en Aventel zorgt er met hun expertise voor dat we precies dat product krijgen dat bij ons past. Als je dat zelf uit moet zoeken, kost dat heel veel tijd en dan weet je nog niet of je de juiste keuze hebt gemaakt. Het is heel fijn om op een partner te kunnen vertrouwen op dat gebied.”

Slimmigheidjes

“Zo zijn er van die slimmigheidjes waar ik heel blij van word. Vier van onze locaties zijn inmiddels gekoppeld aan dezelfde VoIP-centrale. Daardoor kunnen we onderling gewoon met het interne nummer van drie cijfertjes bellen. Dat maakt dat onze locaties ook op telefoongebied aan elkaar gekoppeld zijn, wat het heel prettig werken maakt.”

Twee tellen

“Als we iets nodig hebben, dan is het een kwestie van een belletje en twee tellen later is de oplossing in aantocht. Ik heb eigenlijk geen idee hoe lang we al samenwerken met Aventel, maar het voelt alsof het nooit anders is geweest.”