Smal Otte Advocaten & Mediators

Smal Otte Advocaten & Mediators

Paul Otte en Esther Smal zijn al ruim vijftien jaar de drijvende krachten achter Smal Otte Advocaten & Mediators, een advocatenkantoor in Castricum.

Samen met hun juridisch secretaresse helpen ze zakelijke en particuliere klanten met rechtsbijstand en bemiddeling op elk gebied van het personen- en familierecht en bestuurs-, vennootschaps- en ondernemings­recht. In deze blog vertel Esther Smal hoe Aventel het kantoor bijstaat, niet alleen met hun zakelijke telefonie­oplossing, maar ook met de Aventel Antwoord Service.

‘Aventel is niet alleen persoonlijk, maar ook snel, zakelijk en professioneel’.

Een decennium aan samenwerking

Het is inmiddels ruim een decennium geleden dat we bij Aventel aanklopten voor het leveren van telefooncentrales voor onze kantoren. Daarnaast hebben we jarenlang gebruik gemaakt van een telefonische antwoorddienst van een kleine aanbieder. Toen Aventel in december 2022 deze dienstverlening overnam, onder de naam Aventel Antwoord Service, zijn we zonder enige twijfel overgestapt. Dat bevalt heel goed. Wanneer zowel Paul, onze secretaresse en ikzelf, om welke reden dan ook, de telefoon niet aan kunnen nemen, schakelt de telefoon na drie keer overgaan door naar de Aventel Antwoord Service.

Persoonlijke kennismaking

Het team van Aventel hecht veel waarde aan persoonlijk contact met hun klanten. Dat zeggen ze niet alleen, dat ervaren we ook echt zo. Toen Aventel de telefoondienst overnam, is een van hun telefonisten bij ons op kantoor geweest om kennis te maken. Natuurlijk kan tegenwoordig alles op afstand geregeld worden, maar zo’n persoonlijke kennismaking werkt toch altijd beter. Dat uit zich ook in de praktijk. Onze – potentiële – klanten die in contact komen met de Aventel Antwoord Service zijn ook echt in de veronderstelling dat ze iemand van ons kantoor aan de lijn hebben. De telefoniste neemt netjes met onze bedrijfsnaam op en weet precies de juiste toon te gebruiken en zegt de juiste dingen. Het is belangrijk dat je daarop kunt vertrouwen.

Snel, zakelijk en professioneel

Het team van Aventel is niet alleen persoonlijk, maar ook snel, zakelijk en professioneel. Als ze een klant aan de lijn hebben gehad, hebben wij in no time een berichtje met alle details. Als wij de klant terugbellen, worden we regelmatig begroet met een: ‘Zo, dat is snel!’. Als we zelf vragen of opmerkingen hebben, kunnen we het team altijd mailen of bellen. Ook dan krijgen we razendsnel reactie.

Taart

Toen we tien jaar met Aventel samenwerkten, kwamen ze bij ons lang met een prachtige taart. Ook dat laat wel zien hoe belangrijk ze die persoonlijke touch vinden. Een leuke actie en een enorm lekkere taart!

Geïnspireerd?

Benieuwd hoe de Aventel Antwoord Service jouw telefonische bereikbaarheid kan optimaliseren? Neem contact met ons op. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en een op maat gemaakte oplossing voor je te creëren.