Digirec Data Recovery 

In januari 2011 zijn we van start gegaan met ons Data Recovery en Digitaal Onderzoeksbureau Digirec.
Bij het starten van een bedrijf zijn er een aantal punten die belangrijk zijn. Een goede website en een herkenbaar telefoonnummer, waren daarbij voor ons de belangrijkste.

Een duidelijk herkenbaar zakelijk telefoonnummer was wat wij graag wilden, maar hoe pak je zoiets aan. Diverse bedrijven boden mogelijkheden aan met lange contracten en “huur” van een mooi telefoonnummer. Dat was dus iets wat wij niet wilde. Aventel bood een goede oplossing aan, waarbij je zelf een telefoonnummer aanvraagt bij de Opta. Waarbij je zelf een nummerblok van 100 nummers registreert (die je niet allemaal hoeft te gebruiken uiteraard). Al met al, waarbij je zelf de baas bent over je telefoonnummer. 

Zakelijke telefonie 

Aventel regelt vervolgens de aansluiting van je telefoonnummer(s), zodat je die kunt gaan gebruiken. Na de aansluiting blijft Aventel erg betrokken. Iedere vraag wordt even snel beantwoord en als wijzigingen worden aangevraagd, worden ze indien mogelijk nog binnen een dag doorgevoerd. Doorschakelingen naar mobiele nummers. Een nummer uit je nummerblok toevoegen of verwijderen. Een mailtje en het wordt geregeld. Daarnaast zijn ook de kosten voor het bellen zelf laag. Al met al zijn wij zeer tevreden met onze keuze voor Aventel en als u het overweegt om een zakelijk telefoonnummer af te sluiten, dan kunnen wij u Aventel van harte aanbevelen!