Versterk uw imago met een professionele telefoonstem

Een professionele uitstraling is belangrijk en draagt bij aan het imago van uw bedrijf. Dit geldt ook voor de telefoonstem van uw telefooncentrale. Veel bedrijven kopen een geavanceerde telefooncentrale en vergeten dat een professionele stem die de beller verwelkomt, minstens zo belangrijk is.

Overweeg daarom een professionele telefoonstem voor uw voicemail en telefooncentrale! Wij maken dit erg aantrekkelijk voor u, want tijdens de maanden november en december profiteert u als klant van Aventel van aantrekkelijke kortingen oplopend tot wel 25%!

Telefoonstem actie

Doorgaans worden producties voor telefooncentrales berekend naar het aantal woorden. Wij hebben dit voor u eenvoudiger gemaakt.

Welkomstboodschap + 2 keuzes in het keuzemenu = Nu: €75
Welkomstboodschap > + 3 keuzes in het keuzemenu = Nu: €100
Welkomstboodschap > + 4 keuzes in het keuzemenu = Nu: €125
Welkomstboodschap > + 5 keuzes in het keuzemenu = Nu: €150

Ook de voicemail van uw mobiele telefoon kunt u op professionele wijze laten verzorgen. De opname wordt dan door het bureau op afstand op uw voicemail geprogrammeerd.

Heeft u interesse in een professionele telefoonstem?

Neem contact met ons op als u interesse heeft in een professionele telefoonstem. Dit kan via sales@aventel.nl, via ons nummer : 088-8812345 of gebruik het formulier op onze contactpagina.