Telefooncentrale instellen

Staat je telefooncentrale goed ingesteld voor de feestdagen?

De maand mei staat voor de deur met 3 nationale feestdagen. De eerste is Bevrijdingsdag op dinsdag 5 mei. Staat de telefooncentrale naar wens ingesteld? Vlak voor elke feestdag krijgen we veel verzoeken van klanten om de feestdag toe te voegen in het tijdschema van de telefooncentrale. Geef daarom uiterlijk vrijdag 1 mei je wensen door en wij zullen deze dan tijdig verwerken.

Om jouw verzoek op de juiste manier te kunnen verwerken geven we enkele tips over de manier waarop je het beste de informatie aan kunt leveren:

  1. Gebruik ons online formulier: www.aventel.nl/vakantie-feestdagen-schema/. Hierin wordt naar alle informatie gevraagd die nodig is om je verzoek foutloos te kunnen instellen. Indien je een nieuw audiobestand wilt gebruiken, neem deze dan op via de recorder van je smartphone en mail deze dan naar service@aventel.nl
  2.  Houdt het zo simpel mogelijk: gebruik bij voorkeur maar één afwezigheidsmelding. Bijvoorbeeld: “Welkom bij Aventel. Wij zijn op dit moment gesloten. Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:30 uur met uitzondering van nationale feestdagen”.
  3. Geef in één keer alle dagen door die je gesloten bent tot eind 2021 en plan januari 2021 in om de dagen door te geven voor 2021.
  4. Wil je een professionelere uitstraling, laat het opnemen van de audiobestanden dan verzorgen door onze gespecialiseerde mediapartner en stemmenbureau.

Heb je vragen over deze mail, laat het ons weten via 088-8812345 of per mail via sales@aventel.nl.