Extra veilig internet (EVI)

Nieuw: Extra Veilig Internet

Het kan u niet ontgaan zijn: de media staat vol van berichten over cybercrime. Zelfs in deze tijd van crisis zijn cybercriminelen actiever dan ooit. Om u in deze tijd van zorgen te helpen, lanceren wij Extra Veilig Internet, ofwel: EVI. Tot en met 30 september 2020 kunt u EVI bestellen tegen een speciaal tarief van €3,00 per maand.

EVI

Extra Veilig Internet (EVI) geeft u automatisch bescherming tegen malware, ransomware en virussen, doordat onveilige websites geblokkeerd worden. Hiervoor gebruiken wij een DNS- en webfilter gebaseerd op onze FortiGate apparatuur. Daardoor is er geen configuratie, of installatie op locatie nodig. Alles wordt geregeld vanuit het netwerk. EVI werkt voor alle pc’s, laptops, mobiele telefoons en IoT devices die de internetverbinding gebruiken. EVI is gemakkelijk te bestellen middels een reply op deze mail.

EVI kan worden toegepast op alle bestaande en nieuwe KPN internetverbindingen.

Voorwaarden EVI

Extra Veilig Internet heeft een looptijd van 1 maand. Het tarief van € 3,00 is van toepassing op alle EVI orders in de periode t/m 30 september 2020. Na 1 oktober is het reguliere tarief van € 7,50 van toepassing.

Meer weten over EVI of bestellen?

Mail naar sales@aventel.nl of bel 088-8812345.