Mobiel Pinnen & Alarm Back-up

Alarm back-upAventel introduceert Mobiel Pinnen & Alarm Back-up! Met een mobiele back-up voor pinnen en alarm bent u verzekerd van continuïteit bij uitval van de vaste pin- of alarmverbinding.

Deze dienst maakt gebruik van een afgeschermde VPN verbinding via een uniek Pin en Alarm APN op het betrouwbare netwerk van KPN.

Mobiel Pinnen & Alarm Back-up is een M2M-oplossing. Machine-2-Machine (M2M) maakt draadloze communicatie tussen IT-infrastructuur en apparaten mogelijk.

Product Databundel Eenmalig Brutoprijs per maand Bovenbundel kosten per MB
Mobiel Pinnen en Alarm Back-up 1 MB € 0,00 € 10,00 € 1,95
M2M SIM-kaart € 10,00 € –

 

Het Mobiel Pinnen & Alarm Back-up abonnement is een data only abonnement, alleen voor Nederland. Het bevat een individuele databundel.

Billing Portal
In de Billing Portal is het verbruik inzichtelijk en wordt aan het begin van iedere maand de factuur klaargezet. Bij 80% en 100% verbruik van de bundel wordt een hoogverbruik waarschuwing verstuurd, indien u zich daarvoor heeft geregistreerd.

Meer informatie

Heeft u vragen over dit bericht, of wilt u meer weten over over Mobiel Pinnen & Alarm Back-up of Data Only? Neem dan contact op met met onze salesafdeling. Dit kan via het nummer 088-8812345 en via mail: mobiel@aventel.nl.

U kunt uw gegevens ook invullen op onze contactpagina, waarna wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.