Thuis werken?

Hulp nodig bij thuiswerken?

Thuiswerken wordt in verband met het Corona virus (COVID-19) door de Rijksoverheid en het RIVM van harte aanbevolen. Wij helpen u graag om telefonisch bereikbaar te blijven.

Thuiswerken

Met de Aventel Hosted telefooncentrale zijn hier verschillende mogelijkheden voor. Zo kunt u met de Hipper+ App op iedere willekeurige smartphone eenvoudig bereikbaar zijn. Met andere woorden, u kunt de oproepen die worden aangeboden aan het vaste toestel op kantoor ontvangen op uw smartphone en u kunt uitbellen met het vaste zakelijke telefoonnummer.

Wilt u volledige functionaliteit zoals u die gewend bent op kantoor? Maak dan gebruik VaMo (vast-mobiel integratie) en van de I AM applicatie voor op de smartphone, tablet en of PC. Deze combinatie geeft een volwaardige vervanging van het vaste toestel plus veel extra’s zoals chat, video en conferencing. Maar ook het vertrouwde bureautoestel kan thuis worden geïnstalleerd. Belangrijk voor een positieve thuiswerkervaring is een stabiele internetverbinding en WiFi-netwerk.

Gebruikersgemak

Om RSI achtige klachten te voorkomen is het verstandig om te werken met een headset. U kunt hiervoor uiteraard de ‘’oortjes’’ gebruiken die bij uw smartphone zijn geleverd, maar er zijn ook andere draadloze mogelijkheden die het thuiswerken kunnen veraangenamen.

Onderbezetting en of beperkte bereikbaarheid

Is uw bedrijf beperkt bereikbaar en/of zijn de openingstijden aangepast en wilt u dit communiceren naar uw klanten, denk dan bijvoorbeeld aan een aangepaste welkomstboodschap om uw relaties te informeren.

IAM Update

Indien u reeds gebruik maakt van de IAM Applicatie is het belangrijk om te weten dat er per 25 maart een update uitkomt. Naast een vernieuwd design biedt de app meer gebruikersgemak, betere prestaties en een verminderd batterij-gebruik.

De mobiele app wordt, indien ingesteld, automatisch geüpdate.

Belangrijk: De gebruiker dient opnieuw in te loggen om bereikbaar te blijven.
Na upgrade en installatie blijven de bel- en chat-geschiedenis behouden.

Meer weten over mogelijkheden om thuis te werken?

Neem dan contact op met onze servicedesk via e-mail: service@aventel.nl, of kijk op www.aventel.nl/service

Zo kunt u ook gebruik maken van onze flexibele thuiswerk oplossingen.

Software en Apps

Download onderstaande applicaties en vraag via service@aventel.nl de gebruikersnaam en het wachtwoord op.

 

App store

iOS Apps

Google Play

Android Apps

Software