Goedemorgen, Aventel. Je spreekt met…

Goedemorgen, Aventel. Je spreekt met…

Een persoonlijke aanpak staat bij ons voorop. Dat merk je niet alleen als we bij je langskomen maar ook als je ons belt. Voor wie ons nog niet – allemaal – kent, stellen we ons graag even voor. In deze blog vertellen Harry, Marco, Mauro, Peter en Richard, onze telecom engineers en technische ondersteuners, in het kort wie ze zijn en waar ze ’s ochtends hun bed voor uitspringen.

Afwisseling

Harry, Marco, Mauro, Peter en Richard zijn de mannen die je aan de lijn krijgt als je ons belt voor technische ondersteuning. Als je ze vraagt wat hun werk zo leuk maakt, is het antwoord unaniem: de afwisseling! Volgens Harry is geen dag hetzelfde: ‘Vandaag ben ik bezig met projecten, morgen zit ik op de helpdesk en op weer een andere dag ben ik op pad om een klant te helpen. Elke dag is weer een uitdaging.’ Of, zoals Richard het verwoordt: ‘De materie is interessant, het werk is veelzijdig en er zijn geen twee klanten die hetzelfde zijn.’

Waarom Aventel?

Maar waarom doen de mannen dat werk dan zo graag bij Aventel? Er zijn tenslotte ook andere aanbieders van telecommunicatie-, data- en mobiele-diensten. Marco houdt vooral van de enorme vrijheid die Aventel biedt om dingen te leren en zo goed in te kunnen springen op uitdagingen die zich bij de klant voordoen. ‘Ik heb een hekel aan regelmaat, een bedrijf waar ik elke dag weet waar ik aan toe ben, dat is niks voor mij. Zelfs als er een dag op kantoor is gepland, kan je nog worden weggeroepen voor een spoedklus. We zeggen dat we gaan voor uitstekende service en dat doen we ook.’ Mauro houdt bovendien van de informele sfeer: ‘We zijn een hele hechte club. Niks is hier te gek en alles is bespreekbaar, dat maakt het gewoon een heel leuk bedrijf. Ik zou niet weten waarom ik hier weg zou gaan.’

Lange ervaring

Alle mannen hebben jarenlange ervaring als telecomengineer. Harry en Richard zijn weliswaar nieuw in het Aventel-team, maar de telecomwereld is al zo’n twintig jaar hun thuis. Als Harry niet bezig is zijn ervaring in te zetten voor onze klanten, geniet hij waarschijnlijk van een vakantie in Italië, het land van zijn verre voorouders. Richard blust, behalve spreekwoordelijke brandjes bij onze klanten, ook met regelmaat een echte brand als vrijwillige brandweerman. Ook Marco’s ervaring gaat terug tot in de vorige eeuw. In 1999 was hij de eerste werknemer van een klein telecombedrijf, gespecialiseerd in Panasonic. In die hoedanigheid ondersteunde hij Martien nogal eens in de beginjaren van Flexiphone. Dat beviel zo goed, dat Martien hem op een goede dag overhaalde om voor hem te komen werken. ‘Een beslissing waar ik hem tot de dag van vandaag dankbaar voor ben!’, aldus Marco. Peter biedt, met zijn vijftien jaar ervaring, technische ondersteuning aan klanten, monteurs én verkopers. Ook in zijn vrije tijd zorgt hij graag voor de mensen om hem heen: hij bouwt mooie dingen voor vrouw, kinderen en zichzelf. Mauro loopt ook al zo’n twaalf jaar mee in de telecomwereld, na een carrière in de grafische industrie. Die ervaring en creativiteit kan hij ook volop kwijt bij Aventel.

Nieuwsgierig?

Een mooi stel mannen die met hun jarenlange ervaring en hun gedegen kennis altijd een goed advies hebben en de beste oplossing kunnen implementeren. Wil je meer weten over onze diensten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We leren jou en je bedrijf ook graag kennen!