Afscheid van een decennium

Het einde van een mooi jaar is in zicht: afscheid van een decennium

Het einde van een mooi jaar is in zicht. En niet alleen het einde van 2019, maar het einde van een heel decennium. Steven en ik blikten eerder dit jaar al even terug op tien jaar Aventel, en als we dit jaar uitluiden zullen we zeker even proosten op een nieuw decennium met het Aventel-team. Want we zijn natuurlijk trots op wat we in de voorbije jaren zakelijk gezien voor elkaar hebben gebokst, maar we zijn vooral ook beretrots op het team dat we met elkaar vormen en op de sterke IT-partners waar we mee samenwerken.

Bereikbaar en mobiel

2019 was een jaar dat in het teken stond van bereikbaarheid. Hadden de oude, analoge telefooncentrales heel wat beperkingen, met de moderne telefooncentrales is het bijna onmogelijk niet meer bereikbaar te zijn: tijdschema’s, slimme wachtrijen en vast-mobiel-integratie zorgen ervoor dat je klanten altijd de juiste persoon aan de lijn krijgen. 2019 stond ook in het teken van mobiliteit. Zelfrijdende auto’s, daar doen we nog niet aan, maar met ons slim stapelen-concept ben je wel overal verzekerd van voldoende data. Tenslotte hebben we in 2019 een aantal nieuwe diensten geïntroduceerd, waaronder Microsoft Teams Trunk, HIP Reporter en Receptionist+.

Nieuwe uitdagingen

In 2020 zullen we weer met nieuwe uitdagingen aan de slag te gaan. IT en telecom zijn aan het samensmelten en het belang van de vaste telefoon zal steeds verder afnemen. Komend jaar gaan we actief aan de slag met Mobile Device Management om er zo voor te zorgen dat klanten hun mobiele devices beter kunnen beheren. Daarnaast gaan we videoconferencing introduceren, wat het vergaderen anno 2020 nog efficiënter zal maken.

Fijne feestdagen

We wensen iedereen heel fijne feestdagen. Vergeet niet te genieten van het gezelschap van familie en vrienden. Wij kijken er met het hele team naar uit om van 2020 ook weer een mooi jaar te maken, met lol, goed teamwork en vooral veel tevreden klanten.

Al zin in het nieuwe jaar?

Wil je weten hoe onze oplossingen in 2020 ook voor jouw onderneming kunnen werken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. We leren jou en je bedrijf graag kennen zodat we een mooie en feestelijke oplossing op maat kunnen bieden.

Martien den Hollander en Steven Schrier.